Aj by som sa zúčastnila, ale neviem prečo poslednú dobu mám tak trochu fobiu z tych masových akciíí.... uvidím, možno sa ešte odhodlám a pôjdem podporiť
@riddler nie, ponukol mi stedru odmenu za to cim viac to budem propagovat.... prosim Ta, neviem ake myslienkove pochody ta doviedli k tomu, ze sa na nieco taketo vztahuje Maros Kramar?
@riddler a nech aj je, mne je ukradnuty, dolezity je ten odkaz vsetkym politikom, co dlhodobu u nas kradnu a keby aj nebol, zase si niekto najde inu zamienku ako sa nezucastnit, najlahsie je spinit, hadzat vinu na druhych ako slusne, jasne a racionalne diskutovat o niecom.
Škoda že ten súbor,ktorý tam pridal Waagbistriz,či ako sa volá,sa už nedá otvoriť,boli tam zaujmavé veci,ktoré ako povedal,majú väčší potenciál než celý protest.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Škoda že ten súbor,ktorý tam pridal Waagbistriz,či ako sa volá,sa už nedá otvoriť,boli tam zaujmavé veci,ktoré ako povedal,majú väčší potenciál než celý protest.