Všímam že táto téma je úspešná a po prvej diskusii o tom, aké baby majú veľké psia, potom po pridaní blogu (ako baby zistia vlastne veľkosť pŕs - neuveríte ale niektoré to nevedeli) sa pýtam: Ste spokojné so svojimi prsiami? Aké máte? A aké by ste chceli
mna az tak netrapia su celkom fajn
sice niekedy mam nervy ked vidim v obchode kopu "fakt malych" podrpseniek, co vyzeraju velke lebo su vypchate....mozem za to ze nemam jednotky??
@meredith555 to dokonalo vystihla
nic by mi tak nevadilo len keby to bolo aspon trosinku uskladnitelne a halvne keby o nebolo take ťažke fuj neznasam ich
Ale dám sa preoperovať na chlapa až keď budú vedieť urobiť použiteľnú cicinu. Načo by mi to bolo, keby to tam len tak viselo.
Fuj, to čo som napísala?! To si nevšímajte, nemyslím to vážne. Totižto ževraj som dnes žrala lysohlávky, päť öre a eurocenty a to by sa nemalo miešať, lebo sa mi potom v žalúdku rozloží nožnicovoruký Edward, či ako to vlastne bolo.
@39@1misela2 tak toto je inak namyslene. akoze toto povies predomnou tak ta taaak rychlo poslem do teplych krajin ze by ti nepomohlo ani keby si sa vyzliekla a prosila ci co kks ty si inac namylsena holka az to pekne nie je
no ja som spokojna..aj ked si tazko zhanam podprsenku, kedze mam mensi obvod ako kosiky..lebo asi si vyrobcovia myslia, ze ked ma niekto kosiky D, tak musi mat automaticky obvod 100
Milujem to tu sami blbecek
za dve hodky?!? cca a mam 47 prispevkov k blbej teme
joooj deti moje osporostene (cest vinimkam ale pana @tiko sa tato vinimka urcite netyka)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
sice niekedy mam nervy ked vidim v obchode kopu "fakt malych" podrpseniek, co vyzeraju velke lebo su vypchate....mozem za to ze nemam jednotky??
nic by mi tak nevadilo len keby to bolo aspon trosinku uskladnitelne a halvne keby o nebolo take ťažke fuj neznasam ich
@damien11 : myslim že si totalny fanatik! už som sa o tom dosť presvedčila. si posadnutý! DOSLOVA!!!!!!!!! =D ale myslím to v dobrom
mam male ale chutnucke, kedysi som nad tym rozmyslala myslis, ze mozu ostat prsia po porode? ak ano za akych okolnosti?
to by mi dobre stvorky vysli...a to nemyslim ze je pravda
Fuj, to čo som napísala?! To si nevšímajte, nemyslím to vážne. Totižto ževraj som dnes žrala lysohlávky, päť öre a eurocenty a to by sa nemalo miešať, lebo sa mi potom v žalúdku rozloží nožnicovoruký Edward, či ako to vlastne bolo.
za dve hodky?!? cca a mam 47 prispevkov k blbej teme
joooj deti moje osporostene (cest vinimkam ale pana @tiko sa tato vinimka urcite netyka)
- vÝnimkám, vÝnimka
@49 to beres nejak vazne ....