Počúvajte, mam problééém. Jeden prsník mám vačší ako druhý. Rozdiel je cca jedno číslo. Chalani prekáža vám to? Boli by ste schopní sa babe pre to smiať? Nechali by ste ju kvoli tomu?
každé dievča, teda väčšina dievčat má jeden prsník väčší ako ten druhý... z toho si nič nerob... a keby Ťa nejaký chalan nechal len kvôli tomu, tak to Ti zato fakt nestál...
12... vieš koľko dievčat má taký istý problém ako ty? ani moje nie sú úplne rovnaké... ale s tým nič neurobíš, jedine, že by si išla na plastiku, lebo silou vôle sa Ti to nepodarí... jednoducho sa musíš najprv ty prijať taká aká si...
a ako vidíš kopec chalanov Ti tu napísalo, že by im to vôbec nevadilo, takže chill out
Snáď to partnerovi môže byť jedno pokiaľ mu na tebe záleží. A v tvojom veku nemusí ísť priamo o nejakú telesnú neliečiteľnú vadu. Čo tak navštíviť lekára, opýtať sa ho na to. A dá sa to celkom vhodne maskovať. Som síce muž, no myslím že začať by si mohla podprsenkami, blúzkami či tričkami bez výstrihou. A pri sexe stačí zhasnúť svetlo, napr. Poprípade to nerobiť cez deň. A hlavne NEPOUKAZOVAŤ NA TO!!!
Katrina3 nechapem naco sa pre to tolko trapis, si myslis,ze vsetci su dokonali? Ja keby som sa mala trapit pre vsetko co sa mi na sebe nepaci, tak by som musela byt stale len zavreta doma alebo chodit asi kanalmi...
Ked ta bude chalan milovat, tak taku aka si, aj s tvojimi nedostatkami.
Musis sa naucit mat rada samu seba.
A s Bobesekom moc nesuhlasim, zhasnut svetlo, aby si to nahodou nevsimol a nesmial sa mi? Tak takeho chalana by som rychlo kdesi poslala...
ved ani chalani nemaju vajca rovnakej velkosti aj ja mam jednu väcsiu a jednu mänsiu a prisiel na to moj ex... a nevyzeral na to zeby mu to vadilo ked ma chalan aj nejake to IQ tak mu take veci nevadia taze s tym by som sa ani nezaoberala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Smiat ? To by bolo hodne necitlive, neslusne a sproste. NIE !
Rozchadza sa bud kvoli kravine alebo vaznemu problemu, urcite nie preto, ze je jedna koza vacsia ako druha
Nikto neni dokonaly.
Ako ked sa maju dvaja radi tak im to moze byt jedno nie
ja v tom tiez problem nevidim
12...no a co ze je? O to predsa naozaj nejde, ide o to co mas v srdci a hlavicke
a ako vidíš kopec chalanov Ti tu napísalo, že by im to vôbec nevadilo, takže chill out
... a vždy je lepšie mať také ako žiadne
Tak ja by som rada mala malé prsia, nielenže tie moje nie sú súmerné, ale aj veľke
20...presne tak
chalani zas majú jedno vajco vyššie ako druhé (aby sa neklepali o seba)
NEPUKAZOVAŤ NA TO!!! ????????? to si akože ako myslel prosím ťa?
Ked ta bude chalan milovat, tak taku aka si, aj s tvojimi nedostatkami.
Musis sa naucit mat rada samu seba.
A s Bobesekom moc nesuhlasim, zhasnut svetlo, aby si to nahodou nevsimol a nesmial sa mi? Tak takeho chalana by som rychlo kdesi poslala...