@Lucc13
toto je velka hlupost. Ked zena skonci s laktaciou, tak ostanu akurat tak myoepitelove bunky a sekrecne bunky zliaz zaniknu.
Inak genetika, hladina estrogenu v puberte ( najskor ). Napr. v soji su fytoestrogeny, nektore plasty uvolnuju prekurozory estrogenu ale ci to bude mat aj vplyv na velkost prs to neviem, skor nie ako ano
@nats@lucc13 To jej radsej neradte. Ked zeny priberaju, tak je to zvacsa tuk a to prsia sice moze zvacsit, ale krajsie urcite nebudu. Z estetickeho hladiska chlapov vzrusuju pevne prsia, nie velke a ovisnute. O velkost v podstate az tak nejde.
Ale ak vies cvicit a vies nieco o spravnom naberani, tak to by ti podla mna urcite trosku pomohlo. A ked nie, tak aspon zvysok cloveka bude krajsi .
@bress - Neviem, nejdem sa hádať, ja som si tým neprešla (a ani najbližšie roky to neplánujem). Ale moja mama si tým prešla už párkrát a akosi sa jej prsia len zväčšili, menšie už neboli. A vlastne, nebola to len moja mama
@vitaeestamor tak neviem akoze ako by ich chcela zvacsit, nejakou magickou formulkou?
tiez neviem co zeny laka na tom mat velke alebo vacsie prsia, ked to ma viac nevyhod ako vyhod ale budiz no
nauč sa mať rada svoje také, aké sú... fakt pomôže iba pribrať, nabrať prsné svaly, jesť tabletky alebo otehotnieť, ale ani pri jednom nemôžeš rátať s nejakou výraznou zmenou...
@motyylia no každodenné tvrdé workouty a iné športové aktivity a keď už budem chudá a moje košíky sa snáď zmenšia aspoň o číslo, tak sa ešte obviažem bandážou v hrudnej oblasti čo povieš, dobrý plán?
@motyylia všetko neprirodzene sťahujúce rôzne oblasti tela môže spôsobiť deformácie, je už na nás, či sme ochotné toto riziko za cenu plochej hrude podstúpiť
ako ja viem že zo mňa nebude lata, ale takto ako je to teraz tiež nie je dobre
@coleshepter chápem... ale zasa zdeformované menšie prsia sú podľa mňa horšie ako dobre tvarované trochu väčšie prsia, či? Inak mne dosť pomohlo behanie na to, odporúčam
@motyylia tak s tou bandážou to bol samozrejme vtip chcem ale nosiť len takú roztomilú malú podprsenku a nech vsetko drží tam kde má
Behať určite vyskúšam to je dobrá aktivita tak celkovo
Je to čira genetika maš dievčata ktore už vo 12 maju obrovske prsia naopak maš aj 17 ročne ktore ich maju naopak male.V niektorých pripadoch zato može aj choroba
genetika alebo ešte plastika ale to by som si ja nikdy nedala skús niake cviky vygoogliť mne sa po tom nezväčšili ale pekne sa spevnili a teraz krásne držia svoj tvar takže aspoň v tom mi tie cviky pomohli
mávala som 13-14 rokov a prsia C-čka ... potom som ale 11 kg schudla .. a prsia sa mi tiež zmenšili ... a som takto rada určite je lepšie byť chudá a mať možno o niečo menšie prsia ako mať síce velké, ale mať sádlo a šune
sója, sójové mlieko, ľanové semienka, grécka sena.. sú to potraviny ktoré obsahujú prírodné fytoestrogény, zázraky ale nečakaj, zväčšia sa ti o pol, maximálne 1 košík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
toto je velka hlupost. Ked zena skonci s laktaciou, tak ostanu akurat tak myoepitelove bunky a sekrecne bunky zliaz zaniknu.
Inak genetika, hladina estrogenu v puberte ( najskor ). Napr. v soji su fytoestrogeny, nektore plasty uvolnuju prekurozory estrogenu ale ci to bude mat aj vplyv na velkost prs to neviem, skor nie ako ano
Ale ak vies cvicit a vies nieco o spravnom naberani, tak to by ti podla mna urcite trosku pomohlo. A ked nie, tak aspon zvysok cloveka bude krajsi .
tiez neviem co zeny laka na tom mat velke alebo vacsie prsia, ked to ma viac nevyhod ako vyhod ale budiz no
@coleshepter supersuper moje laické oko hovorí že by to mohlo fungovať. Ale ten bandáž, hmm, nemôže spôsobiť deformáciu?
ako ja viem že zo mňa nebude lata, ale takto ako je to teraz tiež nie je dobre
Behať určite vyskúšam to je dobrá aktivita tak celkovo
T sú proste dobré také aj také !