Preco maju dnesne dievcata - mlade - take velke prsia? Kks, z coho? Nemohli by popoziciavat polovicu objemu? Take krasne prsia by mali potom vsetky zeny ...
ludia ..co ste ...pri sexe, pri milovani ...to je jedn ak to dievca milujes, je ti jedno na prsiach....a mne osobne je prijemnejsie ked ma baba mensie prsia ...je to lepsie v kazdom smere..ked ju obimes, nic ta neodraza ...v posteli 2nasobne ...a hlavne..take velke ked su, chapes, ked ich bozkavas v tom rozcarovani, stale sa hybu a to neni az take pekne ako ked su mensie a drzia ((aspon trochu) na jednom mieste ...
priklanam sa k nazoru ze nemaju velke len prsia ale aj zadok a brucho. nieco vtrepu do tesnych rifli, odkial to obcas vyteka a ostatne "vystavia na obdiv" v push-upke a vystrihu po pupok
lebo su tucne a uklada sa im to v tomto veku hlavne do prs.. -.-
a tie chudsie maju smolu..
ale co je uz ozaj zlo, je ked je holka tucna a ma letisko XD
no tak ja neviem, odo mna by si vsetci radi to polku objemu požicali
a ja by som ich darovala aj cele...je to zbytocna zaťaž...
no ale musim uznat že vela veci to zvyhodnuje(A pritom to ani nemusim zneuživat, zneuživa sa to same)
ah jaj ja mam pocit ze dnesna generacia nema nejake megy lebo mam pocit ze všetky deviatačky čo boli o roky do zadu tam mali o neco viac ako my ale mne je to jedno ...velke su len zataz..
tak ešte som sa asi nedosmiala tak na fóre jak tu ...a to som ani nedočítala všetky príspevky DD ale inak my sme so spolužiačkou prvý deň v škole tiež kukali, že čo to došlo do prvých ročníkov...ta kurde ja amturujem a som vyzerala jak dievčatko pri tých nádherach zmaľovaných ricatých cicatých -týmto nechcem nikoho uraziť, u nás to tak proste vyzeralo...-
ale ked uz si tu baby tak poziciavate aj ja rada poziciam aspon jedno cislo to by bolo uzasne odlahcenie a aspon jeden den by som si nepripadala ako slon
To ze velke prsia su usper som nechcel povedat tymto forom. Ale ani to ze su otrasne. Kazda ma ine a je to super, len som chcel, ze kazdym rokom maju baby vacsie a vacsie prsia
wes pre vacsinu bab su vypchavky vsetko.:d no a zas newiem ci su uzasne take veci vysiace az pod pupok....a to fakt ze moja byvala spoluziacka ich take mala..:d a to newiem cio ne od nejakej sestky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ja nemam : smiley:
Hej aj ja sa čudujem, že 13 ročný píše niečo čo má hlavu a pätu, kdežto 20ročný splieta kraviny
no tiez mam ten pocit ze nejak to stupa ale cim to je...? cim..? netusim. a ani ma to netrapi
a tie chudsie maju smolu..
ale co je uz ozaj zlo, je ked je holka tucna a ma letisko XD
a ja by som ich darovala aj cele...je to zbytocna zaťaž...
no ale musim uznat že vela veci to zvyhodnuje(A pritom to ani nemusim zneuživat, zneuživa sa to same)
Potom vrátiš s úrokom?
Starý kšeftár vybaví
@42
No ešte sa dohodnúť na dobe splatnosti a výške úroku ...
ale mňa sa to netýka ..
podla mna vobec nie je dolezite, ake ma baba velke prsia. ´ked ju milujes, nie je co riesit´