Ich pravidelná dôsledná masáž priateľom a máš spojené príjemné s užitočným...
Ale ináč, genetiku neoklameš, ak má tvoja mama prsia 1, tak ty budeš mať ťažko 4, zvlášť ak vážiš ledva 50 kg (prsia sú tuk).
Ale skúsiť si ich spevniť môžeš, na nete máš množstvo cvikov na pevné prsia, vhodné je aj pravidelné plávanie... + striedavá sprcha, aby sa prekrvovali, môžeš skúsiť aj spevňujúce krémy a samozrejme vyberať si vhodné spodné prádlo (taká push-up ti ich zmení na nepoznanie
Genetiku nezaprieš, ale môže ťa obísť. Asi živým príkladom som ja. Všetky ženské v našej rodine asi ani menšie prsia ako C nemajú.. a ja som zdedila prsia po dedkovi asi a napriek tomu že nie som ani nejaká štihla či chudunká tam toho moc nie to ani z antikoncepcie nepodrástli jednoducho ma to asi nejako obišlo
xD ja som počul zopar rad... že jesť cibuľu xD, potom v jednom komikse som čital že davať jednu do studenej vody na neviem aky čas, a potom druhu (mali by byť guľatejšie), a ešte ta babka v tom komikse si davala kvety do podprsenky aby voňali .. xD to je všetko čo viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ich pravidelná dôsledná masáž priateľom a máš spojené príjemné s užitočným...
Ale ináč, genetiku neoklameš, ak má tvoja mama prsia 1, tak ty budeš mať ťažko 4, zvlášť ak vážiš ledva 50 kg (prsia sú tuk).
Ale skúsiť si ich spevniť môžeš, na nete máš množstvo cvikov na pevné prsia, vhodné je aj pravidelné plávanie... + striedavá sprcha, aby sa prekrvovali, môžeš skúsiť aj spevňujúce krémy a samozrejme vyberať si vhodné spodné prádlo (taká push-up ti ich zmení na nepoznanie
plastika
» www.krewetka.estranky.sk/stranka/cviky-n...
google