pre mna velke prsia - pritazlivejsie, krajsie, zenskejsie, lepsie na hranie, symbol materstva... a to nehovorim o sebe, o svojich, ja mam ledva viditelne.
Ale tak tu vo fore ti kazdy napise pravy opak. Pritom staci mi pozriet na komenty pod takymi fotkami a je mi jasne, ktore su viac ziadane.
@sexisasa asi tak. kozaté fotečky sú najviac oceňované a aj vonku sú vždy žiadanejšie tie vyplnenejšie. preto sa čudujem, že veľká väčšina odpovedí znie- NEZÁLEŽÍ... ale tak z vlastnej skúsenosti viem, že aj malé vedia potešiť
sú tak normálne dôležité ako hocičo iné.. akože kto by chcel uplne plochu babu? pačia sa mi také normálne ktoré majú pekný tvar a pevnosť no šak ako baba nemusíš byť na baby aby si si domyslela že čo sa chalanom asi nepáči. a kedže prsia ssú jednou z vecú ktoré robia ženu ženou tak nie sú úplne nepodstatné. ale nedá sa to úplne zovšeobecniť
Osobne si myslím, že chlapom (resp. zaujatým dievčatám) na tom záleží dosť.
Vzhľadom k tomu, že veľa ľudí dáva na prvý dojem. Vezmi si, že by si mal/a vybrať medzi dvoma celkom rovnakými, peknými dievčatami...s tým že jedna má plné popredie, a na druhej sotva vidno, že je dievča. Ktorú si vyberieš?
A potom sa od toho prvého dojmu a výberu vyvíja ďalšia komunikácia zoznamovačky blabla.
Ešte sa mi síce nestalo, že by mal niekto otvorenie niečo proti, ale stretla som sa s pár nepríjemnými situáciami... čiže myslím že do istej miery na tom záleží dosť. A potom, keď už ťa dievča zaujme natoľko, že je ti absolutne jedno, či má krivé nohy alebo bruško, je ti už jedno aj to, čo dostala do vienka v tomto smere.
najhlavnejšia je ich existencia, čiže aspoň vidieť že sú. druhý najhlavnejší je tvar. tretia v poradí je veľkosť, to "čím väčšie tým lepšie" platí len po určitú hranicu, kedy už to začína byť absurdné/nechutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Ale taky titjob od nej by nebol zly.
Ako je prijemne ak ma slecna vacsie prsia ako ja ...No najdolezitejsia je pevnost tych prs
do you like my kozy ?
ňa !
Ale tak tu vo fore ti kazdy napise pravy opak. Pritom staci mi pozriet na komenty pod takymi fotkami a je mi jasne, ktore su viac ziadane.
áno, mám rád tvoje kozy, rád ich hladkám a rád sa s nimi hrám, najradšej ich poťažkávam že ktorá z nich je ťažšia
spravíš mi fajočku za 50 ?
centov
ináč sila čo ste vy dvaja stihli popísať pri tejto rýchlosti birdzu kým som bol v sprche teľce
nabudúce ked ste u mňa vypínam komp, smiešne niekomu písať na BZ ked som s ním osobne
Vzhľadom k tomu, že veľa ľudí dáva na prvý dojem. Vezmi si, že by si mal/a vybrať medzi dvoma celkom rovnakými, peknými dievčatami...s tým že jedna má plné popredie, a na druhej sotva vidno, že je dievča. Ktorú si vyberieš?
A potom sa od toho prvého dojmu a výberu vyvíja ďalšia komunikácia zoznamovačky blabla.
Ešte sa mi síce nestalo, že by mal niekto otvorenie niečo proti, ale stretla som sa s pár nepríjemnými situáciami... čiže myslím že do istej miery na tom záleží dosť. A potom, keď už ťa dievča zaujme natoľko, že je ti absolutne jedno, či má krivé nohy alebo bruško, je ti už jedno aj to, čo dostala do vienka v tomto smere.
@mielikki nezáleží im skoro na ničom, takže zrejme by ich aj kráteriky potešili
Spánok a celkový dojem. Ak má žena väčšie prsia, automaticky ju zaraďujú k tým čo ich využívajú vo svoj prospech všade, kam sa pohnú.
B-Bobulky
C-Cibulky
D-Díne
E- Ej ci boha
F- Fuj ci boha to som vykradol kamarátov status
ja budem úprimný: mne na tom záleží. Ak by dievča bola hocijako super. Ale nemala by tam nič. Tak by som ju neriešil. Kamaráti áno ale viac nie.
ja mám celkom zlý pocit, keď vidím tlstého chlapa, čo má väčšie kozy ako ja. a brutálne nenávidím v lete chodiť na pláž s tým letiskom čo mám.
prsia musia byt hlavne pevne ! a musia mat velke bradavky aby sa dobre boskavali!
ked budes mat deti budu ina faktory dolezite!
poznam chalanov co maju radi obrovske a su ako ja co maju radi take mensie a hlavne spicate
"tady jde o tvar, o strukturu".