cavte chcel by som sa spytať mam priatelku už sme skušali prsty ale ked som zašiel dnu bolo tam čosi ako maly orech a v nom otvor ako špendlikova hlavička tu sa už niečo take spominalo v nejakej diskusii ale ja neviem čo to vlastne je??... ma to niečo doč
Ako fakt toto tu nemusíš písať, ale tak vysvetlím ti to - to co tam má je velice zriedkavé ochorenie - infekcia, je to nevyvinutý plod Aliena, ktoreho chcelo telo vylúčiť prirodzenou cestou - lenže vajičko je obklopené metabolickým paragonom vdaka ktoremu sa prichytilo na tomto mieste - u viacerích prípadoch sa tento plod začal v tejto časti aj vyvijať a odkusoval všetko čo doňho šparalo prstom alebo iným klatom
ja som vacisnou ten, kto si rad zapicuje do kazdej jebnutej diskusie, ale toto mi pripada ako uplne normalna otazka, navyse na nu ocividne ani nikto nedokaze normalne odpovedat...vlastne ani ja neviem o co ide..ale nebudem tu do neho picovat, len koli tomu, ze to neviem...
a @pernik ty sa fakt tvaris jak pan boh, co sa tyka zien, ale niekto proste nemusi byt taky turbo balič jak ty navyse v nasej generacii nebolo vobec bezne, ze by jebavali 15-rocni ludia tak ako dnes...takze tiez sem nemusis tresknut hned prvu kokotinu, ktora ta napadne
@pernik ber to ako chces, ale faktom zostava, ze ked sa dostanes do stadia, ked budes chciet jednu stalu babu, tak ta vsetky normalne poslu pičom a vela ich zrovna nieje
Samozrejme, keď sa budem chcieť usadiť a založiť si rodinu tak to budem riešiť potom, ale to bude tak o 10-15 rokov a myslím, že v tom veku už ženy rozmýšlajú tiež inak
@pernik v tych 25-30 uz zeny rozmyslaju inak to je jasne,ale tie co boli "kurvicky" v mladosti,v dospelosti nebudu o nic lepsie take zlatokopky vychcane
fakt som sa nad tym zamyslela že čo to može byt...ale moc som sa tu toho nedozvedela wšetci si tu len nadawate a nikdo newie powedat čo to je až na par wynimiek...bože tak ked widim že je to tema o ničom tak kliknem na tlačitko späť a kašlem nato...nie sa tu hned začnete rozčulovat ludia klud z nervami bo to budete mat tažke w živote...treba šetriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
all: troska sa aj pozerajte do historie co tu uz bolo atak
Dosť smutné, keď máš 22 a ste pri prstoch...
demokracia o.k., ale tieto priblble ankety maju byt hned mazane...
birdz sa uz asi prekvalifikoval na sexualnu poradnu a slahnute temy...
aspon trochu uvazujem ked robim forum... somariny piste inde...
ten orech bol vlasský alebo dáky iný
Má to tam každé dievča.. možno je to nejaká žlaza, alebo to môže byť aj bod G, teda ak ju to dráždi ked sa jej toho dotkneš...
ja som vacisnou ten, kto si rad zapicuje do kazdej jebnutej diskusie, ale toto mi pripada ako uplne normalna otazka, navyse na nu ocividne ani nikto nedokaze normalne odpovedat...vlastne ani ja neviem o co ide..ale nebudem tu do neho picovat, len koli tomu, ze to neviem...
a @pernik ty sa fakt tvaris jak pan boh, co sa tyka zien, ale niekto proste nemusi byt taky turbo balič jak ty navyse v nasej generacii nebolo vobec bezne, ze by jebavali 15-rocni ludia tak ako dnes...takze tiez sem nemusis tresknut hned prvu kokotinu, ktora ta napadne
Samozrejme, keď sa budem chcieť usadiť a založiť si rodinu tak to budem riešiť potom, ale to bude tak o 10-15 rokov a myslím, že v tom veku už ženy rozmýšlajú tiež inak