ako ste prežili svoje prvé citové náklony k opačnému či dokonca rovnakému pohlaviu? skončili sa happy endom či vojnovou sekerou?
takzvane o chlapoch sa hovorí, že sú svine ak to preženú. ale ako to je so ženami, keď vyvedú niečo oni (môj prípad, total
mala som dosť chlanov..ale až minulý rok som pochopila čo je naozajstná láska..ten pocit.. bolo to úplne niečo iné.. rozyšli sme sa ..odyšiol na výkšku .. našiel si novú babu, kotrú milujeme.. bojí to ešte stále to boli...
moja prvá láska bola ešte zo školky pamatám si že sa volal Filip bývali sme blízko seba aj sme spolu von chodievali ale to už sú len také matné myšlienky už dávno sa odsťahoval neboli by zlé ho stretnúť ako vyzerá po tej dobe
ako ja som boal vyjebane decko.... v 2 triede som nosila hracky do skoly a jeden si ich požiciaval a som mu povedala, že mu ich budem požiciavat ked bude so mnou chodit a mi dal pusu
HMm matne si pametam... aj sme sa bozkavaly Oo akoze a to som uz mal asi drsnych 9 abo 10 rokov... Mozno keby to bolo neskor bolo by to silnejsie
Ale teraz som z tou mojou a dufam ze nam to vydrzi
ako vidím tak neco z čias detskej lásky DD na to sem veru zabudel sice aj ja sem mal taku "detsku lasku" lenze ona zomrela. a to som bol tretiak. inak bola by to super baba, určite
prva laska v skolke- volal sa miso a 'chodili'sme asi spolu 2 zo 4 skolkarskych rocnikov
a teraz, je to ani ne fiasko ono to ani laska nebola, teda mozno ano, ale nevyslo to, a teraz sa da ta nenavist krajat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale teraz som nastastie stale s tym istym dievcatom a je mi super
no fiasko lebo ma nechcela...
Ale teraz som z tou mojou a dufam ze nam to vydrzi
@sandy114
zosobasili sme sa xD
a dva dni nato ma podviedol s inou xD
heh bolo to v skolke xD a mali sme asi 5 rokov xD
a teraz, je to ani ne fiasko ono to ani laska nebola, teda mozno ano, ale nevyslo to, a teraz sa da ta nenavist krajat