Zdar, do teraz som sa na gitare učil viac menej len akordy a vybrnkavanie, ale už by som rád skúsil zahrať aj nejakú popovú alebo rockovú pesničku.... neviete mi poradiť nejakú ľahšiu čo sa týka akordov? Ktorá pesnička bola vaša prvá čo ste sa naučili hra
take rockove atd..no neviem..ale nauč sa led zeppelin - stairway to heaven, metallicu - nothing else matters...a ešte deep purple - smoke on the water, nirvana - come as you are, ac/dc - highway to hell...inak ja som na tom podobne..učim sa asi take dva mesiace..moc mi to nejde ale snažim sa, začala som dokonca chodiť aj na hodiny gitary, ale to stoji tak za velky prd no čo, je to len o treningu..cvičiť cvičiť cvičiť že to hovorím práve ja a ty máš elektrickú alebo španielku??
@Pettulqa hehe zasa až tak "ľahké" pesničky nechcem niečo ľahšie potrebujem, a najlepšie slovenské až si môžem aj vyspevovať lebo moja angličtina nie je bohvie aká
Hej, mám španielku, ale ak mi to pôjde tak si našetrim aj na elektrickú.... strašne ma láka basgitara no len zatiaľ chcem vedieť aspoň na španielke aspoň niečo zahrať...
ja som začínal na green day-i a blinku čo ja viem začni napr. Zuzkou - tam kde sa neumiera alebo IMT - opri sa o mňa.. jednoduché a hlavne to každý pozná..
@Yebo sak nemusis sa ich naucit cele, nauc sa len to intro..ten uvod..na to smoke on the water, je to uplne lahucke..aj na tu nirvanu - come as you are...a co sa tyka slovenskych tak to vobec netusim...mozno nejake ceske country to je lahke my mame doma taku knihu..z nej som si hravala..take Buraky alebo Bedna od whisky, Třešne zrály atd
ja si tiež chcem našetriť na elektrickúú..juuj to je moj sen..len je to take drahe, ak chcem kvalitnu..
@Yebo NAJjednoduchsie pesnicky maju AC/DC a Nirvana... priklady su napr Come as you are alebo TNT (to su 3 akordy co si pametam...) pripadne Back in Black tam je aj trosku lead nielen akordy
Smoooovk on d voooootr to zvladne kazdy... alebo nieco od AC/DC, celkom lahky je zaciatok zo Sweet child of mine, uriah heep-lady in black,vzhuru prez ocean, ja chci se ptat,mala zuzu, breaking the law atd ... je vela jednoduchych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Hej, mám španielku, ale ak mi to pôjde tak si našetrim aj na elektrickú.... strašne ma láka basgitara no len zatiaľ chcem vedieť aspoň na španielke aspoň niečo zahrať...
ja som mala prve take.... taborakove a potom metallica, imt smile, rišo muller a tak...
alebo sa nauc to co sa tebe paci... to ta bude aj bavit...
ja si tiež chcem našetriť na elektrickúú..juuj to je moj sen..len je to take drahe, ak chcem kvalitnu..
pokial si dobre pamatam
aj keď, po nej ich už veľa nebolo...