teraz napíšem ja moju skusenosť ak môžem bolo to s mojou prvou laskou tento rok 24. apríla pod ružovým dáždnikom s blonďavým kučeravým chlapcom ktorého som vtedy mala strašne rada ... vopred som vedela že mi dá pusu tkaže som bola na to priprávená ale aj tak som sa triasla keď sme sa bozkávali som počula na dopad daždových kvapiek na dáždnik potom som stále cítila jeho pery na mojich
PS: som máličko znechutená na tuto spomienku pretože som znechutená z toho chlapca ale vtedy to bolo naozaj fajn
Na takú letmú pusu si pamätám len tak ´zahmlene´ a bola v mojich 11 rokoch s prvým frajerom. Aj keď ... toto nebol ani tak môj chlapec... skôr to bol len kamarát, čo dostal pár krát pusinku a pár krát sme si povedali, že sa lúbime, aj keď sme vtedy ani len nevedeli čo to znamená... a bolo to pod oknami môjho domu.
A naozajstný bozk som si odložila pre môjho terajšieho chlapca.
Pamatam datum, pamatam s kym, pamatam kde, ale samotny bozk si uz nepamatam :/ a viem ze to ako nebolo nic extra ale kedze to bolo s dievcatom co som lubil bolo to super... aspon myslim
neviem datum ale viem s kym aj kde.. a ani na to radsej nespominam, respektive nebyt toho fora ani si nespomeniem.. radsej spominam na prvu pusu s mojim terajsim priatelom a to bolo super a viem aj datum aj miesto
Ja nepočítam prvú pusu na pusu so svojim prvým frajerom keď som mala takmer 13 rokov (tá pre mňa nič neznamená) ale počítam ten krásny prvý bozk s niekým iným, takmer pred rokom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
aj ked, neviem, na toho človeka by som už najradšej zabudla
VOMIT.
S tým sklamaním som žila pojebané štyri roky podotýkam
PS: som máličko znechutená na tuto spomienku pretože som znechutená z toho chlapca ale vtedy to bolo naozaj fajn
Na takú letmú pusu si pamätám len tak ´zahmlene´ a bola v mojich 11 rokoch s prvým frajerom. Aj keď ... toto nebol ani tak môj chlapec... skôr to bol len kamarát, čo dostal pár krát pusinku a pár krát sme si povedali, že sa lúbime, aj keď sme vtedy ani len nevedeli čo to znamená... a bolo to pod oknami môjho domu.
A naozajstný bozk som si odložila pre môjho terajšieho chlapca.
@assasins