Ahojte! Mám 16 a včera som sa prvýkrát bozkával. Celkom by ma zaujímalo ako si vy pamätáte na svoj prvý bozk a aké to bolo? Pre mňa to bolo celkom take dívné a mokré.
našťastie baba bola síce o 3 roky mladšia ale o 3 životy skúsenejšia v bozkávaní takže som sa to asi za 5 minút naučil bolo to prvé sekundy u mňa zmätené ale potom že super a načo vlastne píšem fake trollovi ? asi som potreboval prejaviť peknú spomienku
pamätám si ho až príliš dobre, že by som sa rozcitlivel keby som sa poriadne zaspomínal, celý ten večer si pamätám až príliš dobre.
horúci letný, vlhký (večer), obsahujúci také to klišé filmové stupňujúce sa napätie, a bozk bol horúci vlhký a hebký a úžasný a priam trápne dokonalý lebo sme si priam trápne dokonale sedeli, a zahlásil som s prvým výdychom po ňom že "waaau". a s druhým že "prvý", lebo som si nebol istý či aj pre druhú stranu bol taký super, tak to bolo sčasti také preventívne ospravedlnenie =D . a vtedy som aj prvý raz zažil akú egoboost moc vie mať ženská, lebo vraj by jej nenapadlo keby som nepovedal =D
V prípade že sa mýlim, ospravedlňujem sa autorovi fóra, každopádne, moja prvá pusa bola síce priemerná, ale dotyčný bol veľmi príjemný a správny človek. Čo viac si priať
Prvú som dostala tak nečakane a bolo to vcelku nič moc, ešte som sa potom párkrát skúšala s tým týpkom bozkávať ale tak mu páchlo z papule, že som to potom už neskúšala
Samotný akt bol taký meh, ale načasovanie perfektné. Na mostíku v parku pod hviezdami. Bola som straaaašne nervózna, lebo som nevedela, čo robiť. A vždy mi to prišlo nechutné, že prečo by som si mala s niekým vymieňať sliny... Ale všetko má svoj happyend, dosť sa mi to zapáčilo.
Mala som 13 rokov
Bola som do neho až po moje (vtedy ešte pubertiacke) uši.
On bol o 4 roky starší, takze dosť skúsený, A vlastne, cele to bolo úžasné, lebo to nebolo príliš mokré, ako pri iných
No, ale nezopakovala by som si to s ním. Momentálne sa mi ani trochu nepáči. Častokrát som sa pýtala samej seba, že ako som ho mohla chcieť??!!
Nebudem ratat flasu alebo skusanie s kamoskami ci? Taka normalna velka s chalanom, to bolo super. Mala som 15 rockov a velka romantika v parku, otm sme apolu chodiki asi 2 roky
Tak..môj prvý bozk bol so spolužiačkou, ktorá ma to mala akože naučiť a nepripadalo mi to nijako pekné alebo príjemné takže som sa po tom dlho nerada bozkávala..nepáčilo sa mi to.
Bolo to minimalne romanticke, lebo sa to udialo na Novom moste s krasnym vyhladom na vysvieteny hrad. A bolo to aj take...nezne a neskusene z oboch stran. Ale omnoho viac srandovne si spominam na prvy sex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
našťastie baba bola síce o 3 roky mladšia ale o 3 životy skúsenejšia v bozkávaní takže som sa to asi za 5 minút naučil bolo to prvé sekundy u mňa zmätené ale potom že super a načo vlastne píšem fake trollovi ? asi som potreboval prejaviť peknú spomienku
horúci letný, vlhký (večer), obsahujúci také to klišé filmové stupňujúce sa napätie, a bozk bol horúci vlhký a hebký a úžasný a priam trápne dokonalý lebo sme si priam trápne dokonale sedeli, a zahlásil som s prvým výdychom po ňom že "waaau". a s druhým že "prvý", lebo som si nebol istý či aj pre druhú stranu bol taký super, tak to bolo sčasti také preventívne ospravedlnenie =D . a vtedy som aj prvý raz zažil akú egoboost moc vie mať ženská, lebo vraj by jej nenapadlo keby som nepovedal =D
A bolo to tak vlazne fajn.
Bola som do neho až po moje (vtedy ešte pubertiacke) uši.
On bol o 4 roky starší, takze dosť skúsený, A vlastne, cele to bolo úžasné, lebo to nebolo príliš mokré, ako pri iných
No, ale nezopakovala by som si to s ním. Momentálne sa mi ani trochu nepáči. Častokrát som sa pýtala samej seba, že ako som ho mohla chcieť??!!
Aké to bolo? Príjemné, prišlo to tak samé od seba nooo
A teraz to milujem a nemám sa s kým