Uzivatel matheusko sa stal tvojim fanúšikom!!! Zaujal ho tvoj blog a chce sledovať tvoje ďalšie články! Asi to znamená, že píšeš zaujímavo, alebo sa matheusko len pekne opinkal s textom "Vidíš ma Off Air ? Kliknutím spustíš vysielanie." "Zisti, kto si pozeral tvoje fotky na Birdz." odkazujucim na: » www.birdz.sk/pages/pridaj-fa... a preto matheusko zvysi pozornost pri klikani.
@Matheusko ja som neklikol lebo mi ten konkretny blog co som cital pride ako blog o webe NASA co vylepsili, co zmenili, co sa udialo a podobne hluposti to moze kazdy napisat blog o svojej webke
@Matheusko aha, to moze bit "skutocne " "uzitocna" informacia. predpokladam ze to "funguje" tak ako na pokeci-ked dakto pozera fotky,albumy alebo cokolvek ine bez prihlasenia, nezistis kto pozeral, ani z pluskom ale to je nevyhoda tej funkcie asi na vsetkich weboch.
od @yasmin ,ale posledna od @wampirekiss ,stihla si mi poslat poslednu ts,ale prvu sms silvestrovsku,som sa inak na otm smiala u kamsoky ked som bola,som si az na zem musela sadnut,este som to kamoske citala,no konec,inak sme s a rehotali a tak sme mali aj trosku v sebe hehe,ale iba trosku =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
ŠNR
a pripájam sa: šťastný nový rok
Uzivatel matheusko sa stal tvojim fanúšikom!!! Zaujal ho tvoj blog a chce sledovať tvoje ďalšie články! Asi to znamená, že píšeš zaujímavo, alebo sa matheusko len pekne opinkal s textom "Vidíš ma Off Air ? Kliknutím spustíš vysielanie." "Zisti, kto si pozeral tvoje fotky na Birdz." odkazujucim na: » www.birdz.sk/pages/pridaj-fa...
a preto matheusko zvysi pozornost pri klikani.
Držíme ti palce pri ďalších článkoch!
Tvoj BIRDZ
Pripaja sa aj matheusko
@20 je TS po mojej uprave.
ja som klikol na text:
"Vidíš ma Off Air ? Kliknutím spustíš vysielanie.
Zisti, kto si pozeral tvoje fotky na Birdz."
. . . umiestneny v profile
Hepy ňjú jír
Aj keď neviem, či sa odkaz v odkazovači ráta, ale podľa mňa hej, lebo to je normálna osobná správa, narozdiel od upozornení na komentáre k fotkám atď.
» www.birdz.sk/webka/matheusko...
Vzorovy som spravil aj na svojej webke v profile
ale keď už sme pri tých správach.. správy z minulého mesiaca nezobrazuje. teda zobrazí iba odpoveď. aspoň mne..
ale mals om v schránke ešte neprečítané z minulého roku takže tie boli ešte skôr no
Prvá od @fxx -a ...A smejem sa Len tak btw