ja si tu pisem len s jednym clovekom...ano hahaha je to smiesne ale mna nebavi tady pisat ja mam birdz len na komentovanie foor...komentovanie blogov...a podobne pisat tu je nuda
@fylo nechcem sa z ničoho vyvliecť to ťa ako napadlo? .. ale tak asi je jasné, že aj tak z toho všetkého nič a ja som ti už dávnejšie písala, že prečo, ale to by si sa musel na to pamätať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
dnes o 01:35
no a ja som dostal 1. TS v tomto mesiaci od @semonique - 00:00
no čo už, s moc ľudmi tu nepíšem
som troska
a posledna z minuleho mesiaca bola od zakladatelky tejto diskusie - @Vampiresister666 DD jaka zhoda nahod
@berenika - odpisoval som od starších k novším .. nehľadaj v tom dáky hlbší zámer
@radulik7 - neverím tomu
..a moja prvá bola od @dakcina 09:57
@berenika - žiadne hľadanie .. to som ja len tak ....a prečo sa chcete hádať? ...ako malé deti
@fylo ja sa nechcem s nikým hádať
@naty009 - ty nejak rada súťažíš či čo?
@naty009 teraz cez prázdniny ma už nedonúti vstať skôr nikto ani keby išlo o to, že kto prvý napíše @fylo - prepáč :p
@naty009 - už si sa dohodla?
inak ja som dostala od @krutafunebracka ...
@fylo prečo neveríš?=D
@bagurin zlate...^^
@myslitel a preco???
@pally27 sry ja nvm , ale ja sa pred zalozenim diskusie abo ankety nikdy do forumu nekuknem ^^ tak prepac
@radulik7 - neviem..je to také prekvapivé
1. júla o 02:01