kedy ako, večšinou si usteliem posteľ , natiahnem sa a ranná rozcvička, potom idem na wc.. ale niekedy naopak a niekedy som ešte hodinu v posteli lebo sa mi nechce vstať a rozmýšľam, niekedy zapnem pc, niekedy hudbu.. niekedy sa rovno idem obliesť, lebo mama stojí nad posteľou že som zaspala do školy a niekedy dostanem raňajky do postele.. to sa nedá presne povedať
ja strašne moc nemám rada ten kentus v hube. takže umyť zuby, záchod, vypiť pollitra vody, zacvičiť jak trúbela, raňajky, počas ktorých sa presviedčam, aká budem tento deň produktívna a potom zaleziem mame do postele s knihou a čítam si. po hodine si pripomeniem, že treba skontrolovať maily a potom mám problém sa pohnúť od PC. no jo.
Zuby, ešte skôr, ako cikanie! Aj keď sa mi hrozne chce.. Ale vždy uplne vyšprintujem z tej postele aby som si ich mohla umyť, nenávidím ten nechutný pocit
Hľadám mobil a zisťujem, ako je na tom čas, letím do kúpelne, sprcha, a späť do postele, kým mi nezazvoní budík, aby som vyrazil do školy .. A výkendy automatika ntbk, pohár vody
Posledné dva dni ešte z postele odpisujem na rannú esemesku, ale normálne mám dobrý zvyk si ustlať z postele - ak biologické potreby práve nie sú súrnejšie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale zuby si nikdy neumývam pred raňajkami .. mi to nedáva zmysel ... nič v zlom
Ak nie, prvá vec: zapnem notebook.
Ak áno, tak sa zo všetkého najprv oblečiem. Nikdy nevieš, kedy bude chodba smrdieť jak fajčiareň...a nechcem, aby to schytalo moje pyžamo.
a potom idem na záchod
a neda sa povedat ze vzdy robim to iste...
víkendy.idem sa napiť,idem na záchod, zapnem PC