Caute, chcem si kupit moje prve auto do 2000eur. Nieco co vela nezerie a aj to nejak vypada. Paci sa mi Fiat Stilo, da sa kupit za dobru cenu a aj ma super spotrebu no bojim sa ze sa mi tam nieco pokazi a vyjde ma to draho.
Za mňa Stilo ... A pokiaľ sa budeš o to auto starať, tak ti aj vydrží. Ja by som určite Fabiu nechcel, respektíve už ani nič od VW groupu
Inak, myslel si 44kw, viď? Lebo 46kw Fabie sa nerobili ... Či?
@rici135 hej myslem som 44 sekol som sa nasiel som jedno fajn Stilo no ma najazdene 260 000 :/ ale je k tomu cela servisna historia tak ak sa on starali este moze posluzit.
@jeddy jop, určite ešte poslúži ... Pri takýchto starších autách nehľaď na kilometre, ale na stav ... Už aj auto, ktoré má na tachometry 180.000km môže mať v skutočnosti 330.000km ... A servisnú knižku ti môžem zbúchať do pol hoďky a nerozoznáš, že bola robená každopádne, zober mechanika, poprípadne diagnostiku a choď pozrieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Inac dlho som tu nebol, to co je za kktina ze je obmedzeny pocet znakov pri zakladani temy? To uz ma aky vyznam?
Inak, myslel si 44kw, viď? Lebo 46kw Fabie sa nerobili ... Či?