Tak chcem pocut vase nazory na prve rande, aky plan by ste zvolili, o com sa rozpravat a tak... Ja napr. nie som velmi ukecany tip tak preto aj potrebujem poradit ako sa bavit s dotycnou a o com hlavne, kde ist a tak Dakujem
Ja som s mojím oným bola na prvom stretnutí (nemám rada slovo "rande") v jednej krčmičke a neviem, o čom sme sa bavili Ja som bola z neho taká waaaa, že to bolo jedno. Hlavne, že rozprával a bolo mi fajn.
No neviem. Záleží do toho či ju už nejak dôvernejšie poznáš alebo nie. Keď ju už akotak poznáš tak určite vieš aké má koníčky čo ju baví a o čom by teoreticky vedela diskutovať Ak ju nepoznáš vôbec tak sa vypytuj
sak nie vždy treba rozprávat to záleží aj od toho či sa poznáte alebo nie a ako sa poznáte aké mate spolocne zaujmy jasne ze sa nezacni bavit o jadrovej fyzike a ak sa nepoznáte pýtaj sa
a miesto??co ja viem v parku niekde v bare z terasou na zmrzline máš vela možností ved buď troška kreatívny
Ale ide o to, ze som kusa tak no hanblivy kus... ale to si mozno iba tak namyslam lebo posledne rande co som mal tak dopadlo celkom dobre si myslim ale i tak neviem co sa bavit a tak
A pisem prve rande tak ju velmi nepoznam... Cez ICQ akurat a velmi sa mi zapacila...
@imtsmile - no a? ser na to že si hanblivý! ja som tiež hanblivý a nie práve najvýrečnejší - a seriem na to! - treba skúšať - bez skúšania toho veľa nedokážeš Keď sa nepodarí raz tak sa podarí nabudúce
@imtsmile ja som sa s mojou babou zoznamil podobne ze sme si pisali a ver mi ze ak sa k sebe hodite tak to pojde samo iba musis byt sam sebou a nepretvarovat sa... pozvi ju na kofolku alebo zmrzku
prve rande bolo v dost vysokom veku na dnesne pomery ale o tom viac sa mi to pacilo a aj ten clovek s ktorym som bol ale na to nieje navod, ja som mal stastie lebo dievca s ktorym som bol bola dost vyrecna a aj zabavna a to ma prinutilo nebyt ticho, no bolo to super,... a aj dalsie 2 roky;-D
podla toho, ako dobre ju poznas... predpokladam, ze je v tvojom veku, a ked sa moc nepoznate, tak zo zaciatku asi klasika: Skola, kamosi, zaluby, ale skus mat aj neaku myslienku za tym, ked sa jej nieco pitas. Nie otazka typu: A co skola? - Ked ste sa nikdy predtym nevideli, povie: Aale, v pohode. Ale ked sa opitas napriklad: Nenavidim matiku. Neviem, na co sa ucime take blbosti, ktore v zivote nebudeme potrebovat. Akoze zaklady, ok. Ale xy... (podla toho, co sa prave ucis slight_smile: Ako to ty vidis? - a podobne... ukaz zaujem. Ked ti o niecom rozprava, a vidis, ze rozprava rychlejsie, a hlasnejsie, a ziaria jej oci, tak aj ked ta to AZ TAK nezaujima, aj tak sa pitaj dalej, nech porozprava ako k tomu doslo, a pitaj sa dalej, a tak...
Tieto vaše diskusie: ako zbaliť babu? Čo na rande? Hanbím sa, ako jej to povedať?? Na každé dievča zaberá niečo iné a robiť na ňu nejaké "fígle" čo vám tu, alebo hoc kde inde poradia, neviem, podľa mňa je najzaručenejšie ostať sám sebou...
aaach to boli časy ,keď ma pozval na pizzu...a čo ja viem, o čom sme sa bavili..obaja sme ukecaný, takže to šlo samo...proste buď sama sebou a nič nepredstieraj, tak to pôjde najľahšie...
@11 - ak to nebudes brat doslovne....len tak metaforicky tak to bude super .....ja ako baba a aj dost bab v mojom okoli to tak mame rady....ked uz nieje o com tak treba zacat konat ....ale nemusis z nej strhnut saty ....iba keby chcela....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a miesto??co ja viem v parku niekde v bare z terasou na zmrzline máš vela možností ved buď troška kreatívny
A pisem prve rande tak ju velmi nepoznam... Cez ICQ akurat a velmi sa mi zapacila...
ožer ju...alkohol vyhobluje charakter