ja som bola s priateľom v Soľnej jaskyni, ale zase tam pracovala jeho sestra, takže sme to mali vybavené, aj sami sme tam boli aj čajík priniesla, hudbu pustila
a ak nemáš financie, tak si nejak zariaď večer voľnú izbu alebo obývačku, pustite si dobré DVD-čko, zapáľ voňavú sviečku a môžete spolu len tak sedieť v objatí a pozerať
A co takto pouzit vlastnu hlavu? Kazdej sa paci nieco ine a zalezi to od vela veci ak ma rada zimu tak preco by ste sa nemohli aj niekde poprachadzat a dat si napr varene vino na vianocnych trhoch, ked zimu nema rada mozte si ist sadnut niekam do cajovne/kaviarne alebo ist do kina... prilezitosti je plno, treba len nieco vybrat a preventivne si spravit zalozny plan ak by sa jej prvy z nejakeho dovodu nepacil. Popriapde jej dat moznost vyberu nieco v style ze mohli by sme ist tam a tam alebo mas nejaky iny napad?
@14 ktorá dedina si môže dovoliť mať vlastný park... hmm to už hej v Nr, no nevím ti povedať, že či je zrovna ročné obdobie si sadnúť na lavičku, hlavne, keď 90percent laviciek sú total dojebané...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@11 amazing!