Prve randeee,,,opatrna baba,,,aku pusu jej ma dat???ak vobec mam,,neskusena!
cawte ludiaaa,,tot sa tika hlavne dievcat,,v sobotu mam ist na jedno randee,,,a to dievca je trosku take neskusenee,,,a asi aj velmi opatrnee,,,tak preto neviem,,ci jej mam dat jednoducho len pusu,,alebo sa s nou vilizat,,,viete aby som potom u nej nevyze
tak to "vylizat sa s nou" ma dostalo, , dlho som sa tak nepobavil ... kludne prevadzkujte francuzky bozk, ale musis si pockat na spravnu chvilu, nie vzdy je spravna chvila na bozk, najhorsie co moze byt pre chlapa je vyuzit spravnu chvilu pre bozk, proste o tom je cela veda, raz o tom napisem blog, howgh,
to zalezi len od baby.. ked sa ich naucis precitat budes vediet co robit.. pokial nevies tak rob iba naznaky.. bud sa chyti alebo nie.. kazdopadne sa nestrapnis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
hlavne nic na nu nevytahuj a ruky maj vzdy tak, aby ich videla
to zalezi len od baby.. ked sa ich naucis precitat budes vediet co robit.. pokial nevies tak rob iba naznaky.. bud sa chyti alebo nie.. kazdopadne sa nestrapnis
a len take rozhovori a zabava
ehem co’s tym myslel?
jednoducho jej daj pusu a koneeec, abo nanu skoc a mas po probleme
kde som ja v 14tich chodila na rande