@waagbistritz69 Myslel som že keď vstane niekto dneska. Lebo keby tam dám včera tak si to aj tak polovica nepamätá. Tak keď vstanú nech si to zapamätajú
,,Prosím? Nieee, nespala som, čítam si knižku" keď ma zobudilo ako mi mamka o pol štvrtej poobede volá či som už vstala.
cez víkendy je to vždy ,,Mamíí, som hlannáááá, čo máme jesť?"
a keď som v ČR na škole, resp. na priváte zo zásady zbesilé kývanie spolubývajúcej čo spí pol metra vedľa a otrávené ,,mrrrmh, ideme dnes do školy? musíme? nechce sa mi"
,,Ženy, neviete aké mám dnes individuálky, že? Idem fajčiť. Či si môžem zapáliť aj tu?"
Počas týchto prázdnin:
,,Filip. Filip! FILIP DO RITI! Myslíš, že si stíham zapáliť?"
(Fajčievam na balkóne a nechcem byť vyčíhaná mamou, ktorá alebo spí, alebo si robí kávu.)
A @mezomus Keď prídem ja a budím ťa, vždy používaš približne rovnaké slová:,,Poď na pusinu. Koľko je hodín? Piče aby človeka takto skoro ráno nenechali spať! Jak u kokotov."
Zobudím sa pozrem sa okolo poviem si "dobrú noc" otočím sa na druhú stranu a spím ďalej. Potom keď sa zobudím znova a idem do kúpelky "kdo je zas do kelu v kúpelke ??" *kopnem do dverí* "pohniteeee !!"
v piatok rano o 6 tej chodia smetiari a vzdy jeden dopredu vytahuje smetiaky pred vchod, pretoze su zavrete v takej miestnosti..a vzdy ich šulgá dole schodmi a strasne je to pocut..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
"Čau"
cez víkendy je to vždy ,,Mamíí, som hlannáááá, čo máme jesť?"
a keď som v ČR na škole, resp. na priváte zo zásady zbesilé kývanie spolubývajúcej čo spí pol metra vedľa a otrávené ,,mrrrmh, ideme dnes do školy? musíme? nechce sa mi"
(Nežné infantilné zvolanie nasledované nežným infantilným škrabkaním kocúra menom Fridrich.)
Dobré ráno
prvá veta bola: koľko je hodín, nič extra ale tie vaše kapem
bracho niekedy odmieta dvihnut dakych ludi na pevnej linke a mna vytocilo ze ma to o pol druhej poobede zobudilo..ehm
,,Ženy, neviete aké mám dnes individuálky, že? Idem fajčiť. Či si môžem zapáliť aj tu?"
Počas týchto prázdnin:
,,Filip. Filip! FILIP DO RITI! Myslíš, že si stíham zapáliť?"
(Fajčievam na balkóne a nechcem byť vyčíhaná mamou, ktorá alebo spí, alebo si robí kávu.)
A @mezomus Keď prídem ja a budím ťa, vždy používaš približne rovnaké slová:,,Poď na pusinu. Koľko je hodín? Piče aby človeka takto skoro ráno nenechali spať! Jak u kokotov."
Psovi. Na upresnenie.
"Som hladná." :/
"Čau." (sestre)
Vždy poviem niečo iné.
"Jeeeežíííííš, nebuď ma tak skoro, prosím ešte 10 minút!!"
alebo nadavam na segru ked ma zo sna mlati rukami -mame pri sebe postele
tak zdravíím psa
a nasledovne mame: Dobré ráno,jasne,že som hore keď (meno môjho brata) o 6 vyvreskuje a ty mi otvoríš okno a mne je potom kosa.
( vzdy to rano poviem ked ma budi mobil o 6.00 rano s tym ze idem do prace )
a problem??? spala som iba raz..
v piatok rano o 6 tej chodia smetiari a vzdy jeden dopredu vytahuje smetiaky pred vchod, pretoze su zavrete v takej miestnosti..a vzdy ich šulgá dole schodmi a strasne je to pocut..
tento týždeň som nastúpila do novej práce...k pásu.. takže rána sú kruté..
a ja som sa dnes zobudila a prvá veta bola: "Prečo tie kurvy nemóžu vyrábať teflónový chleba?" ... toustíky sa mi nejako nepodarili
inak... to je len toľko hodín??? (keď mi ráno o zvoní budík) vypnem budík a spí sa ďalej.. no a potom..... bože už je toľko hodín??