zalezi od toho, kolko mate rokov a od toho, v ktoru dennu ci vecernu hodinu... cez den kava alebo caj, resp. ist do kaviarne a nech si vyberie, co chce... vecer, ak mate pod 18-20 tak kofola, potom sa uz dievcata zvyknu pozyvat na pohar vinka :-S
@tasha5 samozrejme trocha som zveličila, ale neobjednala by som si nič
( @neoriginalna@openmindedfreak ) ono ja by som mu povedala, už keď by ma na kávu pozýval, takže vopred by bol oboznámený jednoducho nemám rada kaviarne, to by musela byť fakt výnimočná, aby sa mi tam páčilo (v takom prípade by to možno zachránila horúca čokoláda)
a fail ako fail, do večného zatratenia by pre to nešiel, ale večer by to tal trocha (pravdepodobne) pokazilo
@james144 neviem, ako ty, ale ked to vidim na dlhsie, tak si ku kave objednam aj daky dzus alebo mineralku... nemusis vypit 20 kav... a zalezi aj aku kavu si objednas, latte mas celkom velke a ked ti ho obsluha donesie vrele, tak si mozes priratat este desat minut k dobru.
podla mna to je take neprijemne, ked si zaplatis za pozivanie s niekym, kto ti nesadne a potom je to take, ze no...skoda aj penazi a je trapne sa len tak zdvihnut...cize ja by som nevidela nic nevyhodne v tomto pripade na nesedeni v pohodlicku a sukromi...bude dost casu, ak by stal za to...
Však choď s ňou a spytaj sa nie? Ja by som nešiel s dievčaťom von s tým že by som mal vopred plán že "pojdem po ňu a beriem ju tam a tam a potom toto a toto bude robiť a keď povie že toto nerobi ta bude musieť"
Proste choď von prejdite sa pokecajte prípadne sa spýtaj "nezájdeme na (čo tebe viac chutí napr káva/čaj) ?" a ona ti povie že napr "kávu nepije" tak jej povieš že nevadí môžte isť na čaj.. ak ti povie že ani čaj nepije spýtaj sa čo kurva pije
najlepšie.
najviac voľnosti.
nie je to tak upäté, ako neustála nutnosť byť oproti sebe a pozerať sa na seba a mať potrebu sa kontrolovať v tom, čo robím, ako to robím, ako sa tvárim a mať pri tom ešte aj potrebu analyzovať tieto veci na tom druhom.
v zasade je mi to jedno co z toho to bude, pojdem kludne aj na pivo. najradsej ale asi na kavu, lebo kavu lubim
a mne osobne by prechadzka bez toho, aby sme si niekam sadli, prisla divna (na prvom, druhom, tretom stretku...) neviem preco, to som proste ja. vacsinou to bolo tak, ze sme sli na kafe a potom sa niekam prejst nachvilu/alebo naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
keby ma volal na kávu, tak to by fakt zabil, sedela by som so založenými rukami a neobjednala si absolútne nič, proste fail...
( @neoriginalna @openmindedfreak ) ono ja by som mu povedala, už keď by ma na kávu pozýval, takže vopred by bol oboznámený jednoducho nemám rada kaviarne, to by musela byť fakt výnimočná, aby sa mi tam páčilo (v takom prípade by to možno zachránila horúca čokoláda)
a fail ako fail, do večného zatratenia by pre to nešiel, ale večer by to tal trocha (pravdepodobne) pokazilo
Proste choď von prejdite sa pokecajte prípadne sa spýtaj "nezájdeme na (čo tebe viac chutí napr káva/čaj) ?" a ona ti povie že napr "kávu nepije" tak jej povieš že nevadí môžte isť na čaj.. ak ti povie že ani čaj nepije spýtaj sa čo kurva pije
najviac voľnosti.
nie je to tak upäté, ako neustála nutnosť byť oproti sebe a pozerať sa na seba a mať potrebu sa kontrolovať v tom, čo robím, ako to robím, ako sa tvárim a mať pri tom ešte aj potrebu analyzovať tieto veci na tom druhom.
aspoň dvoma pre príjemné pripitie sa a opadnutie prípadných nie najpríjemnejších hanbiacich sa pocitov.
a mne osobne by prechadzka bez toho, aby sme si niekam sadli, prisla divna (na prvom, druhom, tretom stretku...) neviem preco, to som proste ja. vacsinou to bolo tak, ze sme sli na kafe a potom sa niekam prejst nachvilu/alebo naopak.
všetky tie možnosti mi prídu nudné a nezaujímavé :letim: