Pocujte...predstavte si ze steretnete chalana co ja viem v buse alebo niekde v meste, pozterate sa na seba usmievate..a neviete co povedat...ako spravit prvy krok?? Len tak prist za nim pozdravit ho....a co dalej??!
myslim ze ked sa na seba usmievate obaja tak by chalan mal spravit prvy krok sorry ale neviem ti poradit.. tento problem riesim skor z opacnej strany ked chalan nevie co ma robit
Sa mi raz v skole stalo, ze cez prestavku prisiel do nasej triedy strasne pekny chalan, z vyssieho rocnika a usmieval sa smerom ku mne jak keby ..a ja som sa tiez usmiala a som si tak jak keby upravila vlasy ...a zrazu sa otocim a to isiel za spoluziackou...sa smiali zo mna obaja ...nevadii
...ale inak v buse sa bezne na pekneho chalana usmejem....vacsinou sa nikto neusmeje, ale parkrat sa mi stalo ze sa usmial tiez ....a niekedy na mna aj kricia ze ahoooj a take....to je pubertalne
Ked poznate babu co robi v Giraltovciach v CBA pri autobuske dajde vediet .....nestihol som ani natiahnut nohu na prvy krok ...bo dakto furt šatoval že mu treba podlahu menit ....no skysla by v aute
@16 ....ked je čula tak možes ....a ju možes rovno poslat tam ...taka blondina by to mala byt ....myslim ze o den alebo dva tam pojdem zas ... Baumax ...a cestou s5 nutena zastavka v giraltovciach hoc by som nam mal na aute pocas jazdy defekt zrobit
priamo a pravdivo. on vie, že ti nemá byť odkiaľ povedomý, a ak sa na teba tiež usmieva, tak bude spolupracovať aj keď to nebudeš zaobaľovať do podobných kecov.
skús napríklad "Počuj, ty si celkom sympaťák, nemáš teraz trochu času?"
alebo ak je jasné že nemá, tak "Nezájdeme niekedy niekam? Napríklad zajtra?"
a možno to znie divne, ale nevidím dôvod prečo by to nemohlo zafungovať.
Na mňa sa usmieva maximálne šofér, keď kupujem lístok
Ale nie. Môj problém spočíva v tom, že ja sa skoro stále usmievam jak dofajčená, tak si nejaký chalan pbčas myslí, že to je adresované jemu a ku podivu: občas sa usmeje aj on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
že či ste sa niekde nevideli už
a okrem toho ani na mna sa nikto nusmmieva pokial na mne nie je nieco smiesne
skús napríklad "Počuj, ty si celkom sympaťák, nemáš teraz trochu času?"
alebo ak je jasné že nemá, tak "Nezájdeme niekedy niekam? Napríklad zajtra?"
a možno to znie divne, ale nevidím dôvod prečo by to nemohlo zafungovať.
a) Caves si moc zlaty...nemas sluky?
b) Caves si moc zlaty...nemam rada emo!
c) Caves si moc zlaty...George Bush je hajzel!
Uspesnost je zarucena na 70%
Ale nie. Môj problém spočíva v tom, že ja sa skoro stále usmievam jak dofajčená, tak si nejaký chalan pbčas myslí, že to je adresované jemu a ku podivu: občas sa usmeje aj on