Skúste si spomenúť na tie časy, keď ste sa práve registrovali na Birdz. Na aký nick máte najstaršie spomienky? (vynímajúc svoj vlastný a všetkých kamarátov, ktorých ste poznali už predtým).
Spomenula som si na Kamili0 -a, ale myslela som si, že to si len určite neviem spomenúť na niekoho staršieho... a potom vidím, že to on mi napísal prvý komentár k prvému blogu.
@leitho sa tusim volal, ten pisal blogy o srani..a druhy bol asi @peter_piper a ten zas mal mojmu srdcu blizky humor..alebo sa ludom vysmieval sposobom, ktory mi imponoval
@emomind ktorý sa neskôr premenoval na @emotoy -a a doteraz je to jeden z mojich najlepších priateľov, aj keď býva neskutočne ďaleko a vídame sa tak dva tri razy do roka.
Najprv nejake nezname dievca, ktoru som si prvu pridala do priatelov, ale kedze sme si prestali po chvili pisat aj vsetko, tak sme sa vymazali a myslim, ze uz tu ani nechodi.
nepamatam si, kto mi co okomentoval ako prve (ani to uz nenajdem, kedze stare blogy som vymazal) a ani neviem koho som tu nejak registroval, ale prvy clovek, ktoreho som si pridal (alebo ona si pridala mna) medzi priatelov bola @hajzelbaba
fuu strasne vela, ved sem chodim skoro od zaciatku. ale prisiel som sem oficialne vdaka krutej a neodisiel som vdaka @mayben , ktora ma zaujala hned na pociatku a dnes je mojou manzelkou, hoci to netusi. cize za moju existenciu na birdzi nadavajte jej
no hej, a @kamili0 minule mi ho niekto pripomenul... ako aj moje staré časy & blogy... ďalšia z vecí, ktorá ma v súvislosti s mojím birdzom fakt potešila
jednoznačne @murcatko a @hangtime a ešte @stephan tuším...a @pumaamravec...nikdy som s nikým z nich nekomunikoval (okrem stephana...raz..dávno..chvíľu , ale viem, že to boli pre mňa ikony potom, samozrejme, @klidopido , tie naše konverzácie o počítačoch a ták...ach jáj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Alebo @malapohorma.
@blackline a @shroomy
a dôvody písať nebudem
čo si pamätám
Bol to asi @pubertslatinocelny
z užívateľov asi @schizofrenik (nie schizoofrenik
prvý komentár som dostal od @tomas-a , k jednej fotke, ktoru tu už nemam.
Prvy vazne seriozne brany uzivatel bol @eka88
Jolanda Krempaská sa to volalo ?
Z terajších som tu zaregistrovala len @sarah_whiteflower.
Viac mi už pamäť nesiaha
a ešte @hocky981
@ohavnost ale ja jediny viem, kto naozaj si, heh