ajojte..dnes som si precitala vsetky nazory na sex po svadbe..no,sme vseljaki..ja som sa s priatelom prvykrat milovala po 1,5r. chodenia (ja sok mala 18,on 21) ..priznam sa,ze aj ked som z katolickej rodiny,ja som bola vtedy ta,co na neho naliehala..vedel
ja mam kamosku co da na prvy druhy krat. lol a potom vyplakava ze co sa jej uz chlapi potom neozyvaju. co sa mna tyka, tiez by som chcela vztah, ktory by nebol zalozeny na sexe a dotycny by bol ochotny aj rok cakat btw nema tvoj priatel brata
ja poznam dievcata ktore tiez moc dlho necakaju...ale tiez to stroskota pomerne dost rychlo.co sa mna tyka dam svojmu priatelovi hned nepriamo najavo ale tak aby si to uvedomil, ze u mna sa toho az tak lahko nedocka.Vazne chcem pockat na toho praveho.A je mi absolutne jedno kto si o tom co mysli.ja nechcem potom lutovat...
baby ktore daju aj hned na prvom ci druhom rande na to raz pridu ze je lepsie pockat....ved nie kazdy hned najde toho praveho......a zvedavost niekedy moze byt dost silna
ja sa pripajam k nazoru ze chalan by mohol pockat ked fakt o niekoho stojii tak vydrzii ja uz vlastne neviem co v dnesnej dobe znamena vztah..ved kazdyyyy povazuje vztah ked spolu pravidelne spavaju a je to len o tom tzv.sexualnom maratone..je to pravda ze cim dlhsie bez sexu tym lepsie sa vytvoria zaklady vztahu..lebo naprv je dobre sa spoznat dusevne a podla mna je 1.milovanie nejakzm tym vrcholom vztahu takym najvyssim stupienkom..ale v dnesnej uponahlanej dobe je tazke najst chalana ktory by pockal..je to vzacnost.co mysllite som naivna alebo je mozne to co som opisala???, =D
baby najdolezitejsie je to aby si sa po sexe mohla cloveku pozriet do oci a pomysliet si teba lubim...tebe verim...a nie...ej ha dneska to bolo fajne...ale ja na taku lasku neverim....
baby, to co ste tu napisali vyzera, ako keby ste nemali kladny vztah k sexu. mozno je to vasim partnerom, ze on nemate zaujem. ja rozhodne priatelku nemusim presviedcat aby bol nejaky sexik (a ona nie je ziadna kurva)
najspravnejsie, si myslim je pockat tak ako ty sex ich neomrzi len nebudu mat inspiraciu, chut ci ine ale aj ja odsudzujem vztahy po 1 rande do postele vydrzia kratko alebo budu súpolu len koli tomu sexu ato je na ... ved je dolezita aj laska
P3tula: a je podla teba potrebneho 1.5 roka na to aby sa HOCIKTO stal tvojim chalanom s ktorym si ochotna (blbe slovo, lepsie by asi bolo ... s ktorym chces ...) mat sex?
ja na tom nevidim nic zle, moj expriatel cakal skoro rok, kym sme sa zacali milovat. ale cely ten rok sme sa nedrzali za rucicky a davali si nevinne pusinky!!!
a ja som si o sebe vzdy myslel ze som taky slusnucky blbecek kedze som ani ja neni za sex na prvom, druhom rande. ale teraz sa mi skor zda ze som perverzne prasa (ked porovnam vase a moje nazory)
staf nie... musi cakat tri roky... lol srandujem sak si prosim ta precitaj co pisem... proste nebudem sexovat s niekym kto si po mesiaci zmysli ze ideme na to... mesiac je malo na to aby si niekoho spoznal...
staf, ale sak pre mna za mna nech si kazdy sexuje tak ako sa jemu paci... ja len vravim ze by sa mi pacilo mat chalana, ktory by sa hned do toho nevrhol a nezakladal vztah na sexe... ale to je len asi pekny sen
no ako som si precital vase prispevky tak sa mi zda ze smerujete len k tomu ze cim dlhsie vo vstahu pockate so sexom tak tim je vecia laska ..... myslim si ze to nieje pravda.....ties sice niesom toho nazoru ze hned na prvom druhom rande ....a jednoducho sex patri k vztahu....to nemoze nikto popriet...a z vlastnej skusenosti viem..(so svojou ex som chodil 3 roky a so sexom sme zacali po 2.rokoch chodenia.a aj tah sme sa rozisli), ze je jedno kedy s tym daja partnery zacnu.pretoze aj toto je v podstate sposob spoznavania, a je len dolezite vediet si postavit prioritu co je dolezite vo vztahu a vediet si v tom urobit jasno.lebo na prvom mieste vo vztahu by mala byt ta druha milovana osoba a nic ine a ak je to tak je zrejme ze je to laska.....a ani to ze ze by mali spolu sex skor ako "trebars po roku" by na to nemalo mat ziaden vpliv....
len jedna otazka....preco wsetci pisu aky su chalani nadrzani a ze im ide len o sex ze oni su ti co tlacia baby do sexu...napadlo niekoho ze aj baba moze chalana dotlacit do sexu?bo moja bywala bola taka,ze ak sa so mnou newyspis tak ma nelubis...dnes uz wiem ze jej islo len a len o sex a ze to bola kurwa (
Kedy sex? Nemam to z praxe, ale myslim ze zalezi to od partnerov kedy sa rozhodnu o sex... Ak sa dobre poznali pred stahom, tak poznaju sa samozreme lepsie a preto myslim ze ten sex môze byt skôr... Jednoznacne odmietam sex do polroka...
Okrem mojej manzelky som nepozal zenu, co by bola so mnou vo vzahu viac ako dva tyzdne, kym sme mali sex. V prvom rade treba odlisovat sex od milovania.
na zaver jedna otazka:
je nutne oddialovat nieco, pokial je medzi dvomi velka vasen?
neodsudzujem partnerov ktori maju sex az po svadbe ale predsa len jak sa hovori nekupuj macku vo vreci.a ked to raz neklape v sexe tak to neklape ani moc dobre vo vstahu.a podla mna by mali dvaja partneri zistit ako im to klape medzi sebov.ja som napriklad mala sex s mojim partnerom hned na zaciatku vztahu a vobec to nebol probelem sme spolu rok a uz zijeme spolu a to je dolezite co spolu dvaja ludia vydrzia zit.ci si rozumeju a pod.ja som zatial spokojna a nic mi nechyba.
No,po tom ako som si precitala vsetky prispevky som dosla k zaveru,ze to zalezi aj od veku.Podla mna,ked starie deti (povedzme,ze nad 19 chodia spolu,tak to nie je az take "strasne",ked sa spolu vyspia skor,hoci aj po 2 mesiacoch,pretoze je to uz ine,su na sex pripraveni,aj fyzicky,aj psychicky.Ale ked nejaki 15rocni (ktori nie su na sex hlavne psychicky pripraveni) su spolu,tak by mohli pockat aspon toho polroka,rok...aspon sa ukaze,ci vobec vydrzia spolu,lebo vacsina "detskych lasok" sa skonci po jednom,dvoch mesiacoch,ak nie po par tyzdnoch,dnoch alebo hodinach...
Sa tvarim mudro,co?Ale este jedna vec
Ide o to,ze dievcata a chalani sa na sex,kazdy pozeraju inak.Dievcata svoju poctivost beru ako nieco velmi cenne,o co chce prist so spravnym clovekom,ktoreho lubia,aj ked sa mozno rozidu,ale budu si iste,ze nemaju co lutovat.Myslim,ze dost zalezi aj na mieste a atmosfere,proste je to prelom v nasom zivote,nieco veeeeeeelmi dolezite,aspon ja to tak urcite beriem!Chalani to az tak neberu,mozno preto,ze oni otehotniet nemozu.Urcite aj oni chcu,aby to bolo krasne,ale nezalezi im na tom tak ako nam.Ale podla mna,ked trosku pockate,aj ked po sebe uz velmi tuzite,tak to bude o to krajsie...
Kvet, suhlasim s tou prwou polkou prispweku, ale myslim si ze ta druha cast nie je prawda.. Nahodou mne na tom zalezi az moc, uz som to mohol sprawit wela krat, ale wedel som ze by som to potom lutowal.. A takychto chalanow je wela, len sa to mozno boja/hambia priznat..
mm a na to si ako prisla? podla mna nam na tom zalezi tak isto ako wam (samozrejme su wynimky na obidwoch stranach), len my mame wacsi problem sa s tym priznat, wjes chlapska hrdost a podobne
Well, hmm no ja som mala prvy sex az ked som sa s mojim ex rozisla... Boli sme spolu dva a pol mesiaca, ale sak dajako to skripalo, tak sme radsej len ostali kamarati... a potom o par mesiacov sa to dajak stalo.... no o.k. isla som za nim s jasnym zamerom... ale nelutujem.
Maryinka: Dalsi vztah sa zacal ako one night stand... a ostali sme spolu 11 mesiacov a vobec sme sa nerozisli koli tomu, ze nam to v posteli prestalo klapat ale koli ovela vaznejsiemu dovodu.
A do tretice, aj terajsi moj vztah sa zacal ako one night stand... a je z toho krasny stabilny vztah. S partnerom planujeme spolocnu buducnost, na ktorej sme uz zacali pracovat.
Tommyhot... sakra ty mas ale sexy nick.... hmm ale k veci... how sweeeeeet. Keby bolo viac takych chlapov na svete ako si ty!!!! Resp. keby bolo menej zenskych ako som ja....
Inak sa cudujem, ze nemas nejaku fesnu babenu... ved jaky si cute... joj, ze nie som mladsia (a hlavne nezadana) ale tak toto by uz hranicilo s pedofiliou =D
Tommyhot,ok...Mozno sa to len bojite priznat,ale aj tak mam dojem,ze ak 18-rocny chalan este nemal sex,tak je cely zhavy,aby si to uz vyskusal,co ho dost zbavuje zdraveho rozumu a zrejme potom straca aj zrak,lebo mu prestava zalezat na tom,s kym to bude.Co ma privadza k zaveru,ze vam na tom zalezi menej...
Kvet: nie wobec nie som zhawy do toho, proste berem to tak ze ked to pride tak to pride a ked nie, tak raz to bude muset prist aj tak =D cize furt nam na tom zalezi rownako
Lillah: hh neroooob, powjem twojmu frajerowi ale inak kujeeem aa jaka pedofilia? sak len 3 roky
suhlasim s nazormi osob Tommyhot a Kvet.vela z vas si mozno uvedomilo a mozno nie ake to je pre chlapa v tejto dobe byt panic v 18rokoch svojho zivota ked zovsadial "prudi" na nas SEX.nehovorim ze nechcem sex ale ako bolo spomenute : vytvorit si zaklad vztahu a nemam rad ked aj napriek tomu ze partnerovi verim vas dokaze klamat.a k tomu ze ci vztah po mesiaci alebo roku,dvoch zalezi len na oboch partneroch a na tom ako sa lubia a doveruju si aj ked dojde k prvemu sexu nerozide sa neden z partnerov,za take nieco niesom aby som chodil s dievcatom , vyspal sa s nou a potom ju pustik k vode ze chcem inu nie.a mimo samotneho styku su aj ine "metody" ako sa "pohrat" s partnerom ako je oral pricom to niekto nemusi mat rad ale je dobre ho vyskusat a potom povedat ci ma rad alebo nie. zatial vsetko ked ma nieco este napadne , pripojim sa . cavte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
tym ale nemyslim uplny celibat
vies, je to o tom, ako si stanovis priority vo vztahu. pre mna nie je priorita c.1 "sexualny maraton" ako si napisala (pekne povedane )
no ako som si precital vase prispevky tak sa mi zda ze smerujete len k tomu ze cim dlhsie vo vstahu pockate so sexom tak tim je vecia laska ..... myslim si ze to nieje pravda.....ties sice niesom toho nazoru ze hned na prvom druhom rande ....a jednoducho sex patri k vztahu....to nemoze nikto popriet...a z vlastnej skusenosti viem..(so svojou ex som chodil 3 roky a so sexom sme zacali po 2.rokoch chodenia.a aj tah sme sa rozisli), ze je jedno kedy s tym daja partnery zacnu.pretoze aj toto je v podstate sposob spoznavania, a je len dolezite vediet si postavit prioritu co je dolezite vo vztahu a vediet si v tom urobit jasno.lebo na prvom mieste vo vztahu by mala byt ta druha milovana osoba a nic ine a ak je to tak je zrejme ze je to laska.....a ani to ze ze by mali spolu sex skor ako "trebars po roku" by na to nemalo mat ziaden vpliv....
no tak len tolko moj skromny nazor..
tak zatim cavko
a ved su aj ine techniky, ktore sa daju robit, nie rovno hned milovanie
btw mat tak TVOJE problemy
na zaver jedna otazka:
je nutne oddialovat nieco, pokial je medzi dvomi velka vasen?
Sa tvarim mudro,co?Ale este jedna vec
Ide o to,ze dievcata a chalani sa na sex,kazdy pozeraju inak.Dievcata svoju poctivost beru ako nieco velmi cenne,o co chce prist so spravnym clovekom,ktoreho lubia,aj ked sa mozno rozidu,ale budu si iste,ze nemaju co lutovat.Myslim,ze dost zalezi aj na mieste a atmosfere,proste je to prelom v nasom zivote,nieco veeeeeeelmi dolezite,aspon ja to tak urcite beriem!Chalani to az tak neberu,mozno preto,ze oni otehotniet nemozu.Urcite aj oni chcu,aby to bolo krasne,ale nezalezi im na tom tak ako nam.Ale podla mna,ked trosku pockate,aj ked po sebe uz velmi tuzite,tak to bude o to krajsie...
Maryinka: Dalsi vztah sa zacal ako one night stand... a ostali sme spolu 11 mesiacov a vobec sme sa nerozisli koli tomu, ze nam to v posteli prestalo klapat ale koli ovela vaznejsiemu dovodu.
A do tretice, aj terajsi moj vztah sa zacal ako one night stand... a je z toho krasny stabilny vztah. S partnerom planujeme spolocnu buducnost, na ktorej sme uz zacali pracovat.
Tommyhot... sakra ty mas ale sexy nick.... hmm ale k veci... how sweeeeeet. Keby bolo viac takych chlapov na svete ako si ty!!!! Resp. keby bolo menej zenskych ako som ja....
Inak sa cudujem, ze nemas nejaku fesnu babenu... ved jaky si cute... joj, ze nie som mladsia (a hlavne nezadana) ale tak toto by uz hranicilo s pedofiliou =D
Lillah: hh neroooob, powjem twojmu frajerowi ale inak kujeeem aa jaka pedofilia? sak len 3 roky
Ze jaka pedofilia... jeeemine...ved tri roky je velaaaa. Uz by som si s mladsim niiiiiiikdy nezacala.... raz stacilo...
Mm ja mam 18 ale rozum 30 ehm mno tak oki 10 rocneho co je na tom wela? =D
Kompliment!Ty taky nie si,preto ta tu vsetky baby balia
Inak nieze by ma do toho nieco bolo,ale tri roky nie su az tak vela
Jeeej no dakujeeem teda zabijem sa ked som dokonaly =D ...a namysleny
Ja rada To som ti vratila za tu kamaratku
Inak vsimol si si,ze sme nejako odbehli od temy? Ale iba trosku,hadam nam odpustia
Jeej no ty si zlata..
Odbehli? Sak temy tu uz dawno odbiehaju od normalu, tak preco nemozme a my =D
Ď.
Jaaaj,tak potom som nic nepovedala...