Ahojte aky bol vas prvy sex??? Je pravda, ze vo vacsine pripadoch po prvykrat je to velky trapas ak ho partner nemoze do partnerky zasunut???? Ako sa tomu vyvarovat? Aka je najlepsie poloha v takejto situacii a posledna otazky znie boli to???
celkom sranda btw ked dáka 24 založí diskusiu e či je normal že je ešte panna avšetci sa búchajú do prs aké je to správne a ked sa dáka 23 holka bez skúsenosti spýtaniečo aj tak ju spičujte ...grc
@barky akurat presne to mi napadlo po @1 ... vobec som si jej vek ani nevsimal kym som to neprecital ... podla mna nech ma aj 30, pohoda ...
dievka, to je jedno aky bol nas, nestresuj sa z toho tvojho, ber to ako nieco nove, zaujimave a nic sa nestane ak sa nieco divne stane, potom ti to pride uz len vtipne, pripadne dobre by bolo keby to bolo hned vtipne, ... to je uvolnenie a cim viac z toho budes nervozna, bude aj on a cele to bude nanic ... pokial ho mas rada, on teba, tak je to jedno a proste uvolnite a chodte prirodzene, nemusi to byt megauzasne ... to bude po case a nezabudni OCHRANU!,
@sugy1 co mi dala? nic. v anglicku som to bezne pouzival a vsetci rozumeli tak netusim co riesite a ked chces poriadnu anglictinu necitaj ja ta nenutim
@barky jebe tebe ? ja sa pýtam že prečo by to bol trapas zasunúť .. či čo tam píše .. sama sa pýta že či to nieje trapas a ja že TRAPAS ? že prečo by to bol ... chápeš
vôbec som to nemyslela v zlom ako si to ty pochopil
@barky nie .. tam to máš ... je mi jedno ako si tomu porozumel ty .. ale každopádne to tak nieje ako si myslíš .. pozri si to ešte raz a porozmýšľaj .. plus si prečítaj aj príspevok martinky a zistíš prečo som písala že : trapas ? ok čau
Bolo to nedávno a odvtedy to ani raz nebolo také dobré Žiadny trapas a zasunúť sa nedá ak nie je dosť zvrušený alebo má nejaký mentálny blok,trocha ak priateľka dopomôže iste to pôjde
@martinka611 myslím si, že trapas je, keď si tu niekto, kto má možno 16 dá, že má 23, aby vyzeral "seriózne" a potom sa pýta takúto otázku. Myslím si, že 23 ročná baba by na takúto otázku mala všetky okolité kamarátky, pretože s vysokou pravdepodobnosťou už nebudú panny, prípadne mamu, alebo aj google a iné...BRAVO a tak Tak buď taká milá a daj si do profilu reálny vek, od násťročnej by ľudia brali takúto otázku skôr ako od 23 ročnej. Aj tak ti to nikto nežerie, že máš toľko...
No, a k téme...on musí byť dosť tvrdý a ty dosť vlhká, takže skúste obaja najprv použiť ústa a ruky. A potom, prosím ťa v tvojom záujme, kondóm.
Vtedy by s tým nemal byť problém. Samozrejme, že panenská blana v niektorých prípadoch kladie trochu odpor. Či ťa to bude bolieť, alebo tá tvoja bude "tuhá" nemôžeme vedieť - každá baba ju má inak prekrvenú a inak hrubú, takže zaťať zuby a chlapec nech pritlačí, lebo sa nikam ďalej nedostaneš
Môže ťa to bolieť, môžeš trochu aj krvácať, ale nie je to žiadna tragédia, ktorá by sa nedala prežiť, koľké z nás to majú za sebou a dnes veselo a s pôžitkom súložíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Partner bol perfektný
dievka, to je jedno aky bol nas, nestresuj sa z toho tvojho, ber to ako nieco nove, zaujimave a nic sa nestane ak sa nieco divne stane, potom ti to pride uz len vtipne, pripadne dobre by bolo keby to bolo hned vtipne, ... to je uvolnenie a cim viac z toho budes nervozna, bude aj on a cele to bude nanic ... pokial ho mas rada, on teba, tak je to jedno a proste uvolnite a chodte prirodzene, nemusi to byt megauzasne ... to bude po case a nezabudni OCHRANU!,
Však birdzáci nie?
Nemôže zasunúť ? Tak, predohra by to mala spraviť.
Raz tu niekto napísal rozdrndať , tak nech ta hoci aj rozdrndá.
vôbec som to nemyslela v zlom ako si to ty pochopil
TRAPAS ? nie, nieje to žiadny trapas ...
Mam rada inteligentne deti.
No, a k téme...on musí byť dosť tvrdý a ty dosť vlhká, takže skúste obaja najprv použiť ústa a ruky. A potom, prosím ťa v tvojom záujme, kondóm.
Vtedy by s tým nemal byť problém. Samozrejme, že panenská blana v niektorých prípadoch kladie trochu odpor. Či ťa to bude bolieť, alebo tá tvoja bude "tuhá" nemôžeme vedieť - každá baba ju má inak prekrvenú a inak hrubú, takže zaťať zuby a chlapec nech pritlačí, lebo sa nikam ďalej nedostaneš
Môže ťa to bolieť, môžeš trochu aj krvácať, ale nie je to žiadna tragédia, ktorá by sa nedala prežiť, koľké z nás to majú za sebou a dnes veselo a s pôžitkom súložíme