Neboleloo.. ...Trosku tlak.. ..A hlavne ked je to s niekym koho milujes a on miluje teba.. tak je to super...,lebo chlapec to robi s citom a chce aby si z toho mala nieco aj ty, nielen on..
mna osobne to bolelo..ale bola to taka znesitelna bolest ktora po niekolkych sekundach presla...a toto sa este opakovalo taky polrok..telo si musi zvyknut na zmenu...ale teraz je to uz v pohode
Mna teda dost bolelo. Ale bol nezny. To mu treba povedat. Bol to krvak. Ale hlavne je, aby to bolo s niekym , koho milujes a neomrzi ta, ze si to urobila s nejakym debilom. Panenstvo mozes dat len RAZ. Mna to bolelo este aj druhy, aj treti raz, a odvtedy to bolo len lepsie a lepsie... :o) vela stastia.
mna tiez bolelo, ale nebolo to take neznesitelne.ked je chalan jemny a nezny, tak urcite nebude nejaky brutalny a ked sa lubite tak bude mu zalezat aj na tom, aby si aj ty mala z toho nieco
Dobra tema...Ja sa mam uz dlhsi cas stretnut s kamaratkou ktora ma velmi chce no je este panna a ja som to s pannou este nerobil tak sa toho bojim...Vela sme si o tom pisali a ona ma zrejme lubi no ja ju nie...beriem to ako normalnu potrebu no nechcem jej nijak ublizit a neviem si predstavit ze by som to s nou mal robit keby ju to viac bolelo ako robilo dobre...poradte mi ci mam do toho ist alebo radsej vycuvat???
Kuso - no ak ju nemas rad...tak radsej kasli na to...lebo dievca este zranitelne je, chuda. ale ak budes opatrny a nechces ju len zneuzit...tak to skus...ved prvy krat to samozrejme boli, ale potom uz nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov