Ahojte, mám 22 rokov, stále som panna, ale potreba sexu stále rastie. Vždy som snívala o tom, že to bude s priateľom, ktorého budem ľúbiť. Doteraz som však na takého šťastie nemala. Vzťahy kt. som doteraz mala boli krátkodobé, bez perspektívnej budúcnosti
@silviaaa ja neviem či by ma to mrzelo...ja sa bojím že čo ak by ma to mrzelo...Ako vážne, keby som mala prvý sex za sebou tak neičo také nerieším...ale túžba je veľká...len bol by to prvý sex..a ten si dievča zapamatá navždy...
na základe všetkých uvedených informácií ti radím kamaráta ... chceš vedieť prečo ? ...
máš 22 (čas je neúprosná sviňa), boli ste do seba zalúbení, dobre sa poznáte a kedže to bude tvoj prvý, určite sa donho opäť zalúbiš, spojí vás to a vuala láska ako z filmu trochu som to nadlahčil ale mojim prognózam sa dá často veriť ... rozprávaj sa s ním o tom častejšie, bud sním častejšie, vytvorte si intímnejší (osobnejší) vzťah aby ste o sebe vedeli všetko ... lutovať to časom určite nebudeš ... pokial swi tým budete chcieť obaja pomocť a máte sa ešte k tomu aj radi
@soltino verím, žeby to nejaký oceniť mohol...len mám už ozaj veľkú túžbu. A toho sa bojím, že ekby som si našla JEHO tak by ma mrzelo že som sa prvý krát vyspala len z nejakej túžby s kamarátom a nie s niekým koho som ozaj ľúbila...ale na druhej strane..fakt teraz v najbližšej dobe neplánujem vzťah lebo takto mi to momentálne nevyhovuje...tak neviem kedy nájdem toho svojho .D ...a zasa...čakať do 30tky?
@melancholik aj toho sa bojím trochu, že preskočí iskra...v kútiku duše ho mám stále rada, len keď sa zaľúbim som zaslepená. Ale teraz ked je to momentálne v stave akom je, rozmýšľam rozumom, tak viem, že by som takého chlapa do vzťahu v živote nechcela, proste by to neskôr nemohlo klapať....klapať to može iba max ako kamarátsvo prip. s vyhodami
a tiež sa bojím toho, že aj keď žiadny vzťah teraz neplánujem..čo keď mi osud do cesty postaví "jeho" napr o 3 mesiace...to by ma sakra veľmi štvalo že som čakala tak dlho a nakoniec sa aj tak vyspala s kamarátom..a ON by prišiel o 3 mesiace nato..
@kuriatkooo Ak nemas prisne moralne zasady tak si zatial pomozes aj sama, aby si si aspon z casti upokojila svoje tuzby a panenstvo si nechas pre toho praveho drzim palce aby sa nasiel coskoro
@4
no a k tej @5 , že si dievča zapamätá prvý sex navždy je blbosť. ako pamätám si ho ale iba to, že to bola mega nuda a chcela som nech to už skončí lebo nuda
a čo som sa aj s kamoškami bavila tak žiadna neopisovala svoj prvý sex ako niečo wááu a super, čo by si odkladala pre vysnívaného princa :letim:
@hellium@utopia nemám očakávania od prvého sexu, uvedomujem si že to vôbec nebude super...mne tu ide len o to, že sa bojím, že o 3 mesiace stretnem chlapca s ktorým aspoň momentálne bduem šťastná a budude sa ozaj ľúbiť a mňa bude mrzieť že aj keď je rpvý sex sám o sebe o ničom, tak že ma aj tak bude mrzieť že to nebolo tak ako som vždy chcela S NIM ale len tak..
1. prvý sex s kamarátom by problém nebol, ale ten dôvod nie je podľa mňa správny .... ak by ťa kamarát, konkrétne tento kamarát, ako chlap nenormálne priťahoval, ale chcela by si iba sex a nič viac, tak ok ... ale ty chceš proste len ten sex všeobecne, a keď nikto nie je poruke, tak postačí aj kamarát. Sorry, ale tak mi to pripadá z toho čo píšeš. A to nepokladám za dobrý dôvod.
2. ja osobne som sa stretla s 2 verziami potom, ako spolu kamaráti začali spávať:
a) vznikol z toho vzťah
b) už nie sú kamarátmi, už nie sú ničím a keď sa náhodou stretnú je to dosť čudné
možnosť c) a teda pokračovanie kamarátstva potom, ako spolu prestanú len tak spávať a možno každý z nich začne normálny vzťah, alebo aspoň jeden z nich .... tak s tým som sa ja osobne ešte v živote nestretla.
tak porozmýšľaj aj o tom, ako veľmi ti záleží na tom, aby si toho človeka mala vedľa seba ako kamaráta a či by ti ten "sex len preto aby si si skúsila sex" stál za prípadné odcudzenie, stratu kamaráta.
Cakat budes zbytocne...to ze prvy sex ma byt z lasky je kravina na ktorj sa prizivuju romanticke filmy pre zeny .pozri sa ja som prvy krat spal z babou o ktorej som si myslel ze je to na cely zivot..a po par rokoch sa na mna vykaslala ..tak co ti poviem ja by som necakal..sex je len sex je to prijemne tak si to treba uzit..as 22 to je najvyzsi cas
@kuriatkooo takto. ideš na to dobre, ale je to utopia. s chalanom môžeš byť aj rok a ak sa po otm roku rozhodneš, že sa s ním chceš vyspať lebo to je lav of jor lajf, tak je to gut, lenže kľudne sa ten vzťah potom môže dodrbať aj tak. nič nie je konštantné, vzťahy sa menia. to, čo v jednu chvíľu považuješ ako neperspektívne sa môže časom zmeniť a naopak. čiže to, že niekomu "dáš" panenstvo ti nezaručí pekný vzťah. navyše ak, ako hovoríš, si ešte vážny vzťah nemala, je pravdepodobné, že sa niečo poserie, lebo proste... lebo. lebo vzťahy sú také. osobne si myslím, že vzťahom sa človek naučí vzťahmi. nie one-night-stands ani vkuse niekoho striedať, to nie. myslím si však, že za život vystriedaš pár chlapov o ktorých budeš presvedčená, že je to "TO", ale nebude tak sa posunieš ďalej. sex tomu nič nedá ale ani neuberie.
Ako tu už viacerí vraveli, prvý sex, panenstvo - podľa mňa tiež preceňované. Podľa mňa by si to mala skúsiť, ak ti za to stojí, že s tým kamarátstvom sa môže stať hocičo. Vzťah, ale môže sa to aj skončiť. Podľa mňa by si to mohla skúsiť, aspoň sa tomu viac priučíš a potom s tým "pravým" si ten prvý budeš môcť ešte viac užiť.
Tak len zváž pre a proti, najlepšie sa rozhodneš sama.
@kuriatkooo ked mas chut na jebacku tak si dobre zatrtkaj s hocikym. Zena potrebuje pravidelny sex lebo inak jej hormony udieraju na hlavu a potom ma komplexy
nerob to...som si ista ze uz ked si tolko vydrzala tak to potom bude stat zato s tym pravym
ja sice mam partnera ale nespali sme spolu...pokladam mesiac za prikratku dobu na to..a to ho fakt lubim
Prvy sex je precenovany
Pamatas si prvykrat, kedy si lizala zmrzlinu? A bola na kolotoci? A prvykrat sa s niekym drzala za ruku?
Cojaviem, ja si nepamatam ani jedno, a z prveho sexu si pamatam asi tolko ze som sa spytala "inac vies ze uz nie si vnutri?" ...ano, bolo to velmi trapne a nie, neviem preco som sa to spytala...
@32 vzťahy sú krátkodobé aj preto, lebo keď už si stratila to čo máš len jedno, teda panenstvo, prestáva ti resp. tomu druhému záležať na tom ostatnom, podstatnom a začínaš hlavne chcieť, aby bol dobrým milencom. Lenže to podstatu vzťahov netvorí. Ak je niečo jedným, je to jedinečným darom. Neviem si predstaviť niečo väčšie a intímnejšie čo zo seba môžem dať svojej žene, preto na tom záleží. Súhlasím s @44 :letim:
ty nokoho namás. ja mám priatela už tri roky ale stále sa do toho nechystám,,,, Viem aké to je po om túžiť ale ka si to dáš ako cieľ, predsavzatie že to vydržíš budeš šťastná... poznám vela takých párov a tá trocha sebaodopierania ti môže iba pomôcť. náhodou buducbosti tvoj partner odýde a ty nebudeš vedieť vydržať a znovapolavíš??? Nerob to prosím vydrž. Pre seba.
určite počkaj najväčšie lásky vznikajú na základe pannestva. Ak by si on prišla s chalanom, ktorý tiež on prišiel s tebou tak je to láska na celý život, to ti možem zaručiť iba mojím slovom. Poznám pár chalanov 22-24 ktorý nemali tiež ešte dievča a len to im v živote chýba, tak nemaj strach, že taký na svete neexistuje. Na slovensku určite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
btw. asi by som to s tym kamaratom neurobila
ja neviem. Prvý sex preceňuje.
máš 22 (čas je neúprosná sviňa), boli ste do seba zalúbení, dobre sa poznáte a kedže to bude tvoj prvý, určite sa donho opäť zalúbiš, spojí vás to a vuala láska ako z filmu trochu som to nadlahčil ale mojim prognózam sa dá často veriť ... rozprávaj sa s ním o tom častejšie, bud sním častejšie, vytvorte si intímnejší (osobnejší) vzťah aby ste o sebe vedeli všetko ... lutovať to časom určite nebudeš ... pokial swi tým budete chcieť obaja pomocť a máte sa ešte k tomu aj radi
podla mna je to bullshit aj druhy alebo treti sex mozes mat sn iekym z lasky preboze
aspon si to vyskusas
no a k tej @5 , že si dievča zapamätá prvý sex navždy je blbosť. ako pamätám si ho ale iba to, že to bola mega nuda a chcela som nech to už skončí lebo nuda
a čo som sa aj s kamoškami bavila tak žiadna neopisovala svoj prvý sex ako niečo wááu a super, čo by si odkladala pre vysnívaného princa :letim:
prvý raz je preceňovaný
a sprav to, s tým kamarátom @melancholik má pravdu
No ja neviem. Podľa mňa je to nesprávne. Prečo si radšej nenájdeš niekoho normálne? Či čakáš, že spadne z neba?
.. a podľa mňa už ani chlapov toľko nie je, čo by to až tak ocenili..
2. ja osobne som sa stretla s 2 verziami potom, ako spolu kamaráti začali spávať:
a) vznikol z toho vzťah
b) už nie sú kamarátmi, už nie sú ničím a keď sa náhodou stretnú je to dosť čudné
možnosť c) a teda pokračovanie kamarátstva potom, ako spolu prestanú len tak spávať a možno každý z nich začne normálny vzťah, alebo aspoň jeden z nich .... tak s tým som sa ja osobne ešte v živote nestretla.
tak porozmýšľaj aj o tom, ako veľmi ti záleží na tom, aby si toho človeka mala vedľa seba ako kamaráta a či by ti ten "sex len preto aby si si skúsila sex" stál za prípadné odcudzenie, stratu kamaráta.
Tak len zváž pre a proti, najlepšie sa rozhodneš sama.
ja sice mam partnera ale nespali sme spolu...pokladam mesiac za prikratku dobu na to..a to ho fakt lubim
Pamatas si prvykrat, kedy si lizala zmrzlinu? A bola na kolotoci? A prvykrat sa s niekym drzala za ruku?
Cojaviem, ja si nepamatam ani jedno, a z prveho sexu si pamatam asi tolko ze som sa spytala "inac vies ze uz nie si vnutri?" ...ano, bolo to velmi trapne a nie, neviem preco som sa to spytala...