ešte neviem, napíšem potom... (a cítim sa trápne tu medzi tými 13 ročnými, čo ma predbehli v takej chúlostivej veci... fakt, už som 6 rokov pozadu...strašné, desivé, temné...)
@wewo takze mas 13 , este si nic nezazil a si cisty heterosexual ? (oops ale to asi nie je tajomstvo ze ta rovnako pritahoval tu a tam aj nejaky chalan)
no dobre @wewo vsetko beriem naspat a prijmi prosim moje uprimne ospravedlnenie
@swen prijmi moje ospravedlnenie za to, ze som odhalil ze nicky nikeboy, swen a sven vlastni ten isty clovek, ktory neovlada pravopis. Velmi ma to mrzi.
Chcem sa ospravedlnit vsetkym ludom, ktorych som urazil tym, ze som uprimny, pravdovravny, a ze neznasam nejaku trapnu blbu pretvarku.
@serioznybloger si vedla ako ta jedla. mna mrzi ze si taky zaostalec, co tu prisiel len otravovat ludiii. stale tu podsuvas mne a inim svoje ...vymisly a vyplody svojej obmedzenej mysle...ale ja mam pre takto postihnutich porozumenie. nevies, tak drz pysk!! a svoje pseudointelektualne nezmysli si nechaj pre svoju mater. dobre?!
@hluzar aj mu vysvetli ze ten sven, je uplne niekto iny a nie ja. lebo z tym tu operuje. z bratovim nickom som tu dnes vysvetloval 3. krat a stacilo. ked nevie citat, je to jeho problem. ja sa uz k jednej jedinej veci vracat 100krat nebudem. ale zvlastne ze cital co som ti pisal v odkazovaci este dobre ze necita vsetko kde komu pisem
@hluzar ale mna zaujima kto ma ten nick sven, lebo...precitaj si tu dnesnu ..no vcerajsiu stupidnu diskusiu co ten sven zalozil. ved mu aj napisem, ked sa ozve co som pisal v jeho(sven) diskusii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ja osobne som nemal sex ničím výnimočný, čiže nemusím ani spomínať.
Nikto mi to nechce uveriť. Prečo asi.
sa dalo čakať,že sem nikto nebude opisovať svoj prvý sex
A ak aj hej tak s urcitym poctom skusenosti.
Btw podla stylu vyjadrovania urcite nemas 13 rokov. Typoval by som na 16,17
@alan15 Toto nie je pokec.
ale je tam aj dosť serióznych tém, treba uznať
Ty už by si si mal konečne zmeniť ten vek, fakt
Alebo ma vysmej.... mne na tom nezalezi
wewo potvrdis aj zvysne 2 alebo som sa ""skoro"" trafil iba v jednom ?
a btw niesom zenska
Pripustam, ze takto niekoho analyzovat je prinajmensom netaktne, takze ked mi teraz wewo da ""co preto"" kludne to beriem
Bohuzial jej dokazovanie by znamenalo kopirovat wewove prispevky mesiace dozadu a to sa mi nechce.
@swen prijmi moje ospravedlnenie za to, ze som odhalil ze nicky nikeboy, swen a sven vlastni ten isty clovek, ktory neovlada pravopis. Velmi ma to mrzi.
Chcem sa ospravedlnit vsetkym ludom, ktorych som urazil tym, ze som uprimny, pravdovravny, a ze neznasam nejaku trapnu blbu pretvarku.
Staci ?
Ale ver mi aspon to, ze som nezvazil vhodny pristup, ked som ta oslovil, a budem sa snazit byt ""normalnejsi"".
Niekedy je to tazke....logika mi nepovie aku reakciu moje spravanie vyvola u druhych.....
Tak to ukoncime v dobrom.
"serioznybloger dnes 03:21, Otvor Webku »
Preco si na mna taky hnusny ? Ved je to pravda obaja to vieme ze si nikeboy/swen/sven. Pokial to priznas mozeme byt kamosi.
Mimochodom poznam Hluzara, vsimol som si ze mu pises do odkazovaca. Rozpraval mi o milom chalanovi s ktorym sa chce v lete stretnut.....
Je to fajn chalan.... no ale ked mu poviem ako sa ku mne spravas neviem neviem ci sa ti to u neho tak troska neposerie
Takze pokial sa priznas, ostane to tajomstvom a nemas nepriatela. Co ty na to ?"
@swen @darkizz @wewo
Ten idiot nastopercent nie je z Piestan. A bol by som vdacny keby ste si ma s nim nedavali do suvislosti dakujem.
Pokial ide o mna o swena sme kamarati dobri internetovi a dufam ze jedneho dna aj realni.
Dakujem za pozornost.
Boh vie kolko magorin tu popisal za mna ak nahodou vedel moje heslo....
Uz to nechajme tak.
Clovek pride vycerpany z 12 hodinovky a este tu musi kraviny riesit.
ok, ja uz pojdem ties off.
och také otázky zasa...