drag-on, je pravda ze je to priskoro, ale vysiel novy zakon a uz od 14 je to pravne v poriadku... plati to od zaciatku tohto roka... ale podla mna je to len napip...
P3tula,fakt? Viem, že to už dávnejšie platilo v čechách, nevedel som že aj tu je to už zavedené. Je to blbosť, veď 14 ročné dievča ešte nie je poriadne vyvinuté.
To je zaujimave ze tu nepisu tie co o to prisli este pod zakonom a vedome dobrovolne.Na take mam asi len jedno slovo ale to tu na obrazovku nemozem dat.Ja mam tiez chalana som s nim 7mesiacov pozname sa uz rok mali sme malu pauzu a ja mu len hovorim nech na mna netlaci ze to jednoducho este nechcem.Ale musite uznat ze skrotit a odolat vasne je niekedy tazke.A pytate sa kedy?Ja neviem ale v najblizsich 5. rokoch asi presnejsie neviem povedat len nie teraz!!!
drag-on vysiel ten zakon, neviem ako sa presne vola o tom ze ta vekova hranica ked uz moze byt decko odsudene sa posuva z 15tich na 14 a zaroven aj sexovat moze
Do nás mladých dospelí hustia, že najlepší vek je okolo 18-19, pretože skôr nie sme na to fyzicky ani psychicky pripravení.....ale ja si myslím, že pôžitok má z toho aj 13 ročná a menej
pochybujem ze nejaka 13ka moze mat pozitok zo sexu, hlavne ked 17 rocne baby mavaju obcas s tymi pozitkami problemy... ja som to prvy krat robila kratko po 18tych narodeninach, ale myslim ze som mala este rok pockat. lebo som nebola este psychicky pripravena a hlavne sombola este naivna. ja si myslim ze idealny vek je okolo 17-18ky, alebo ako niekedy tvrdim, vtedy ked je baba aj chalan znasat pripadne nasledky (dieta).
ja som sa po porvykrat milovala so svojim chlapcom po siedmich mesiacoch chodenia a mala som 15. som s nim doteraz, mam 17, milujeme sa a klape nam to fantasticky. kedy to spravit? ono je to na kazdom z nas ako to citi. ked chce, tak to urobi. ale myslim, ze kazda z nas ma akysi ten pud sebazachovy, ze pokial si nie je ista, tak to stopne.
To vetsinu zalezi od vztahu v ktorom momentalne ste... malo ktora baba ktora ma od 14 do 18 a xodi s chalanmi len mesiac (skratka malo)tak mu hned da.Pokial je snim dlxsie a je presvedcena ze on je ten pravy tak je jedno ci ma tych 15 ci nad 18 ...
No, ja si nemyslím, že je presne predurčený nejaký vek, kedy ísť na vec.
Prosto, je to individuálne, napr. nejaké dievca alebo chalan môže byť pripravené už v 15-tke ale niektoré až v 20-tke. Ja napríklad som ešte sex nemala aj keď už mám 18, prosto chcem, aby to po prvý krát bolo čo najkrajšie a s tým, koho budem naozaj veľmi ľúbiť a budem si istá, že aj on miluje mňa.
Nechcem to spraviť len preto, že ostatné baby to už majú za sebou, alebo ostanem stará panna
Ja som spala s chlapcom v 16, tri dni po jeho 18 narodeninach, velmi som ho milovala, ale uz nie sme spolu....ale nelutujem to, pretoze ho mam doteraz rada aj ked on mna nie...
v 18 a tiež som s nim dodnes...........no a najlepsi vek na to?....no si myslim,že ked už nemaš v hlave nasrate a vieš co to pre teba aj pre neho znamena.a hlavne to pre vas nieco znamena...len moj nazor
no necitala som setko ale sa mi zda,že ty mila P3tulka si sa nam ete nepochvalila?
ale "pochvalila". Ale asi som mala este rok pockat, na tu spravnu osobu a nie sa navzajom zneuzit s chalanom s ktorym nam vztah aj tak neklapal. Inak to bolo v 18tke
Ja som este sex nemal a strasne som si chcel kedysi vrznut, ale teraz mam priatelku a pri nej som pochopil, ze nie je vsetko len o sexe.. Takze o 10 rokov ked to pride tak napisem ale neee
ja mam 16 rokov a sex som este nemal viete ako kazdy vravi treba pockat na tu pravu neadokazem z barz ktorou ict spat ale aj tak ja myslim ze to aj tak nepride k tomu ale najparadnejsie je to ze som este nedotknuty ani lasku som nezazil ani francuzky bozk ani objatie a ani drzanie sa za ruky a myslim ze oto bude ten vztah krasnejsi ak vobec neaky bude fnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk pripadne otazky a ohlasi piste postou
v 16tich a bolo to s clovekom, ktoreho nadovsetko milujem a sme spolu uz uzasny rok ..a vobec to nelutujem, pretoze ho velmi milujem..jeeej aj sa to rymuje
No tak ja mám 17 a ešte stále si nie som istá či som na to pripravená... ale keby to bolo s nikeým koho mám veeelmi rada tak hej,ale nemohlo by to byť po mesiaci
hm, tazko povedat. prvykrat to bolo presne na moju 16tku, s chalanom, s ktorym sme spolu chodili vyse roka. a aj tak sa to potom rozpadlo, takze...asi to zavisi od konkretnych osob, povedala by som...a so sucasnym priatelom to bolo take haluzne, pozname sa vyse roka a pol, neskutocne skvelo sme si rozumeli po cely ten cas, no chodit sme spolu zacali odvtedy, odkedy prislo prve milovanie jednoducho som citila, ze je to ten pravy. Sla som do toho a skoncilo to uplne uzasne, sme spolu stastni a oficialne chodime spolu asi 2 mesiace takze, kolko pripadov, tolko skusenosti...asi tak
Skywalker007:bracho tak to ta uprimne lutujem, medzi nami je sice len rok ale to objatie a bozk by som asi nevydrzal nemat, sex som este nemal aj ked uz som mal zhavu prilezitost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
nic nebylo!!!
ja sa hlasim
Má len 14. Ja by som to nerobil. Vies môžu vzniknúť problémy s políciou a tak....
vsak ja viem, ja si len srandu robim...
14 je este dost skoro
Ja mám 17 a ešte som s nikým nebuvala
Ale chalana mám už vyše roka...to je výdrž čo?
Do nás mladých dospelí hustia, že najlepší vek je okolo 18-19, pretože skôr nie sme na to fyzicky ani psychicky pripravení.....ale ja si myslím, že pôžitok má z toho aj 13 ročná a menej
Najlepší vek je podla mňa okolo 16 plus mínus rok
Takže vravíš, že netreba sa nikam ponáhľať? Dobre dám na tvoju radu
Má 17 ako ja a ten potrebuje k životu len kamošov a hokejku. A na mňa kašle. Takže som rada, že sa nikam neponáhľam
Prosto, je to individuálne, napr. nejaké dievca alebo chalan môže byť pripravené už v 15-tke ale niektoré až v 20-tke. Ja napríklad som ešte sex nemala aj keď už mám 18, prosto chcem, aby to po prvý krát bolo čo najkrajšie a s tým, koho budem naozaj veľmi ľúbiť a budem si istá, že aj on miluje mňa.
Nechcem to spraviť len preto, že ostatné baby to už majú za sebou, alebo ostanem stará panna
no necitala som setko ale sa mi zda,že ty mila P3tulka si sa nam ete nepochvalila?