Ahojte, chcem sa spýtať, čaká ma prvý sex s priateľkou a som panic a chcem sa spýtať keď sa budem mať spraviť tak mám jej to povedať že už budem a ešte že mám sa do kondómu spraviť alebo ho dať dole a napríklad na ňu sa spraviť predsa len je to prvý môj s
@liborbujdak1 prvý sex je neskutočne preceňovaný najlepšie je mať ho za sebou ešte skôr, než si uvedomíš, že sa vôbec niečo stalo. zmýšľaním sa nad tým, či niečo robíš zle, to môže najviac pokaziť.
Povedať jej to možeš ale nerob sa ňa ňu chlape ! prvý krat nie moja rada .. lebo keby tam ešte začneš sťahovať kondom že "počkaj zlatko počkaj už to bude" .. tak .. proste néé teda ved, konečnom dosledku je to na tebe aj ked vačšinou sa to končí vždy uplne inač
@bubblebobble no ja si to tiez kupujem skoro kazdy den len ma snich neako skriabe hrdlo potom .. keby to bolo ako v tej reklame tak by som sa "podoji" 3 krat za den
@bubblebobble no nevem ja ich vobec nerozlisujem..ajtak ic vacsinou nezjem vsetky a skoncia roztopene vo vodke to inac odpurucam vsetkym alkacom birdzu.. myslim ze uz vyrabaju aj original skittles vodky..
Pekne do kondómu, bude to najbezpečnejšie aj najmenej trápne-pravdepodobne. Dávať ho dole, alebo skúšať "zavčasu vyťahovať bez neho - to môžeš cvičiť, keď budeš ma´t trochu prax. Čím menej toho budeš na prvý krát riešiť, tým lepšie.
ja so svojim priatelom som zacala chodit v 10 a mam 16 .... a my uz to mame 2-krat zmaknute ked sa to mama dozvedela skoro odpladla xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD ja ho strasne Ľúbim
no ak si normálny a vyspelý, nie dáky fejk s ešte fejkovejším vekom, tak sa predsa s nou o tom normálne porozprávaj, normálny vyspelý ludia sa dokážu o takýchto veciach baviť normálne a nie sa hambiť ako decká
odporúčam to vypiť ak posiluješ je to výborný zdroj proteínov ale hlavne maj kondóm lebo ak nebudeš mať a zabudneš ho vytiahnuť tak sa budeš tváriť ako môj avatar
@liborbujdak1 podľa mňa to už máš za sebou.. a vedieš nejakú úchylnú štatistiku o tejto téme,, alebo si perfekcionalista, ktorý nenecháva nič na náhodu
uff to su rady... toz musim teda poskytnut moju radu nad zlato... cuj teda, alebo aspon citaj... v prvom rade, nemysli tolko na seba. ak chces aby to dopadlo ok. tak sa jej musis venovat, a ked uz pojde do tuheho tak najst ten nezny, maly knoflicek sladucky a maznat sa s nim venovat sa mu... zenska miluje ked sa jej hras s klitorisom... ved je to jej najcitlivejsie miesto... Najviac nervovych zakonceni je v klitorise.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
takze tak...slipy si nechaj spustene na nohach, aby si ich stihol obliect.
Just do it.
no ale teraz vazne..nerob sa jej na tvar to je zaklad teda ak nemas takuto municiu