= nostalgicka chvila...alebo navrat do sveta kedy to bolo vsetko inak ako je to teraz...rozpoznat co je pritomnost a co minulost...alebo byt zaseknuty v case z kadial niet uniku...
"Že vraj kto tu nič nemá, akoby nič nezažíval. Ha, a čo keď mi na vyjadrenie svojej psychózy a svetskej banality nestačí rozsah jednej sms?"
Hej, ja viem, desne duchaplné... Vtedy som tam nič nemala a furt mi tam svietilo niečo ako "Tento užívateľ nemá žiadne stavy, asi nič nezažíva " a neskutočne ma to iritovalo. (radšej nechcem vedieť, čo to píše, keď nemáte žiadnych priateľov)
Magick55 12. marca 2011 o 19:25 · Ďalšie stavy » ide blondynka po ulici a zrazu spadne do otvoreneho kanalu. po chvili sa vystvera vonku ocisti sa a povzdychne si: uff este dobre ze bol otvoreny lebo by som z neho nevysla.
a normálny stav
Magick55 13. marca 2011 o 00:30 · Ďalšie stavy » Aj vám klipkajú oči?
"Posledné dni sa snažím potlačiť svoju pesimistickú náturu. Dnes si však kladiem otázku načo?Načo je to dobré keď všetko je na prd?!" ...a bolo to 7 júna ale stále to platí
Similda, nemáš už žiadne notifikácie o tom, čo robia kamaráti. Buď máš málo kamarátov, alebo nemáš žiadnych kamarátov, alebo tvoji kamaráti nepíšu na BIRDZi nič verejné (možno iba TS-kujú a možno spadli do studne a utopili sa v nej)
Čo mám robiť, keď chcem viac kamarátov?
Nájdi si nových kamarátov v rubrike ľudia, alebo si sem do BIRDZu pozvi kamarátov zo školy, z ulice...
@similda čakala som niečo horšie, ako "Nemáš bohužiaľ žiadnych kamarátov, prečo asi? Nájdi si kamarátov: píš blogy, diskutuj vo fóre, hľadaj ľudí so spoločnými záujmami a pridaj si ich do priateľov!" (proste štýl: veta, po ktorej sa cítiš, ako loser + možnosť riešenia, spočívajúca v tom, že budeš naplno využívať birdz, písaná, akoby si naň nechodila)
1. Prečo musím práve ja ľudom závidieť, že sú krajší, úspešnejší, talentovanejší.... Ako môžem vedieť, že je to naozaj pravda a nie len moje zdanie????
ešte aj číselko 1 tam mám.... ale ten status sa mi nepáči, aj keď bohužiaľ platí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Nikto nevie ako mi je smutne, hrozne, trápne, zle...Nikto nevie o mojich preplakaných nociach...Každí vidí len tú masku a veľký keep smilling...
no pekne
"úžasná" nálada
a je zo 4.2.2011 20:48
I'm a prostitute robot from the future!
= nostalgicka chvila...alebo navrat do sveta kedy to bolo vsetko inak ako je to teraz...rozpoznat co je pritomnost a co minulost...alebo byt zaseknuty v case z kadial niet uniku...
--tak to nebolo ani tak davno ..
Hej, ja viem, desne duchaplné... Vtedy som tam nič nemala a furt mi tam svietilo niečo ako "Tento užívateľ nemá žiadne stavy, asi nič nezažíva " a neskutočne ma to iritovalo. (radšej nechcem vedieť, čo to píše, keď nemáte žiadnych priateľov)
Práve píšem svoj prvý stav
akoze on ma velmi rad take tie hlasky....uzivatel asi nic nezaziva, nie som schopny napisat nazov fotky, nemam fotku hanbim sa.... >_>
keď nemáš čo povedať,tak mlč!
Impulse 11. marca 2011 o 21:38
"to neni piraňa! to je sumec!"
koľko vecí sa dá stihnúť za 10 minút ...
Magick55 12. marca 2011 o 19:25 · Ďalšie stavy » ide blondynka po ulici a zrazu spadne do otvoreneho kanalu. po chvili sa vystvera vonku ocisti sa a povzdychne si: uff este dobre ze bol otvoreny lebo by som z neho nevysla.
a normálny stav
Magick55 13. marca 2011 o 00:30 · Ďalšie stavy » Aj vám klipkajú oči?
€:f
birdz vyzerá byť fajn
Similda, nemáš už žiadne notifikácie o tom, čo robia kamaráti. Buď máš málo kamarátov, alebo nemáš žiadnych kamarátov, alebo tvoji kamaráti nepíšu na BIRDZi nič verejné (možno iba TS-kujú a možno spadli do studne a utopili sa v nej)
Čo mám robiť, keď chcem viac kamarátov?
Nájdi si nových kamarátov v rubrike ľudia, alebo si sem do BIRDZu pozvi kamarátov zo školy, z ulice...
idem si umyt leben.. nakupit pivecka.. zradielko.. a pome ho na chatuuu.. budem s nou mojou laskou ..flaskou jedinou..
to bolo vtedy, ked som este pijaval =D a nebol som asocialny..
2.7.2008 o 22:29
môj prvý a posledný hodokvas, prvýkrát nás vypustili samých z roboty na festival bez dozoru dospelého. a bolo to super
Ešte nikdy som tu nevidel ZAJKOVHO Mária
ale tá studňa
velmi sa mi páči jedna pesnička počkajte zahmkám vám ju : hmm hm hm hmmmm hm
dnes je to dost biedny den.. na to,ze uz som mesiac mimo sk, dnes to je zly den... najhorsi... (24.7.2008)
Hups, tu žiadne TSky nie sú! Rýchlo niečo napíš!
Zde ništ, co včul?
Ozaj tu nič nemáš?
lebo si nenalepkujem spravy : smiley: vzdy sa zasmejem
pokúšajúci sa učiť kvantovú fyziku
sms zadarmo..a nič nejde odoslať
„We can talk about how things will be better someday, but this is today and it sucks.”
Dostala som dnes dve päťky...no...a to vôbec nie som blbá, aspoň si to myslím..ale GYMPEL je GYMPEL
proste ľúbim
"nechcem byť vulgárna ale... všetko je na pi*u, vsetko je na ko*ot..."
-neviem, čo mi bolo :p ale ostatné statusy sú optimistickejšie
a hneď je v prvom statuse spomenutá stránka hehe
"preco ma vsetci presviedcaju ze nemam pretekat s dobabranym chrbtom ked ja chcem????"
a aj tak som nakoniec na tie preteky išla a síce som sa potom ešte mesiac nevedela hýbať ako to bolelo, doniesla som si 2 zlaté stužky
podme ajax
...ale som si isty, ze tento prvy nebol..urcite som uz nejake vymazal, kazdopadne tento je prvy, ktory mi ukazuje
1. Prečo musím práve ja ľudom závidieť, že sú krajší, úspešnejší, talentovanejší.... Ako môžem vedieť, že je to naozaj pravda a nie len moje zdanie????
ešte aj číselko 1 tam mám.... ale ten status sa mi nepáči, aj keď bohužiaľ platí...
1.Apríl
lol no tak toto...človek si tu ma pisat kedy mu čo je aby ho ostatni lutovali alebo chvalili... no thx
A hneď nato som si začal dávať stavy aj ja A furt ma nikto neľutuje ani nechváli!
Decay 15. marca 2011 o 22:19 · Ďalšie stavy »
plasmaticssssssssss
zatiaľ nespím
like myself are incarcerated to keep us quiet.
Maybe that is why
we are such easy prey...
Ničomu nechápem :o/
Bolo to 21. apríla 2010 o 17:33
zub vyvrtany, lice stale opuchnute
krasny SKA deň....nech už je 17teho a nech sa odreagujem lebo už mi to leze na mozog
ou
zajtra bude jeden úžasný deň ............. (i hope so )
no ty vole. vtedy som bola optimistka
dnes som vyšla z postele len na záchod a pre kopu jedla... ach bože, to to počasie
s tým cikaním som mala už vtedy rozrobené ale rpesne si pamätám to obdobie, koniec prázdnin.. strašne pršalo vtedy