Tu na Birdzi sa to volá stav. Preto keď som to prvýkrát videl, nepomohol som si...
"Rovnovážny stav: Pôsobenie systému na okolie a okolia na systém je rovnaké. Vzájomné pôsobenie jednotlivých častí systému je vyrovnané. Entropia je maximálna, Gibbsova energia minimálna. Slovami laika - nič sa nedeje."
"asi by som mal ist spat, I feel Tired, but always in love. Good night everyone, I hope there would be great sunny and happy day when I wake up. " - tam mam viac takych "in love" stavov, geez som to dlho nevidel teda,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
"Rovnovážny stav: Pôsobenie systému na okolie a okolia na systém je rovnaké. Vzájomné pôsobenie jednotlivých častí systému je vyrovnané. Entropia je maximálna, Gibbsova energia minimálna. Slovami laika - nič sa nedeje."
"No teda dnes bol blby den A este to blbe pocasie.... no co uz"
"hor sa do KE "
celých šesť mesiacov... a nič sa nezmenilo. (ach)
"Konečne sa mi dá nainštalovať ICQ 6.0"
a @hysteric napísala že akú drogu reklamujem.. a ja som to teraz pochopil po 2 rokoch
jeeejda
no moc dlho to teda netrvalo
trolled by the fastest site ever
a hodiny tikajú.. tik..tak..tik..tak.. ale mne sa ešte očká nezatvárajú... tik..tak..tik..tak..
Topfest nezklamal a SUM 41 najlepší
,, ,,Milujem" ľudí ktorí si protirečia......"