@Xteezy aky vstup hdmi mas na pc? nie nahodou vystup? nechapem to skus nejak lepsie napisat, ty chces aby na monitore zobrazovalo ps3 cez tvoje pc? preco nekupis potom redukciu? kde ti audio aj video bude zvlast s hdmi.
@xteezy no vsak tam je pes zakopany ze ked mas vystup tak tam nemozes zapojit, aku mas tu GK? nazov , ono vstup keby mas tak by si musel mat aj nejaky soft k tomu co GK nemaju aspon nepocul som ale netvrdim ze neexistuju, mal som video vstupy na striznej karte alebo tv karte volakedy ale na to som mal soft co mi zobrazoval, proste neviem vsak daj nazov pozriem aj mna to zaujima ze hdmi vstup
@xteezy no tak to je blbe, teoreticky by sa to dalo s ps3 dat aj cez scart ale moc komplikovane a drahe, pretoze by si musel kupit dve redukcie aby si to dostal do scartu, respektyve jednu ale naletovat na scart kabliky audio video ale bez redukcie nieje mozne ze to zmaknes, len neskusaj hocico nieze si odfajcis vystup ci uz na ps3 alebo GK, skus kupit aspon nejake tv s hdmi na bazosi kopec a fakt uz stoja malo jedine tak ti viem poradit.
@erjedna ja by som si srandu nerobil, ani tie posmesky, nie kazdy ma na nejaku raketu, myslim ze keby sa stretneme a porovname pc tak tiez by si odysiel nie moc veseli, vytahovat sa nad niekoho kto ma doma tv iba scart nieje podla mna moc dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@Xteezy Ak ten monitor ma HDMI vstup
prosim ta reaguj na mna az ked budes vediet slovencinu na urovni 1.ZS, odmietam lustit co mi chces povedat.