Zdravím Premýšlal som nad tým, že by som si kúpil PS3 ale mám nejaké otázky Óplatí sa kupovať ešte PS3 keď už je PS4 (za PS4 nechcem vyhadzovať toľko peňazí), ďalšia otázka či sa ešte budú vyrábať nejaké hry na PS3, alebo už len výhradne na PS4,
Oplatí sa PS3 momentálne,u watch dogs sme videli next gen level a smiali sme sa dlho (vďaka tejto hre next gen hra je satira .
ŠKoda že si zmeškal black friday...
V prvom rade novu ps3 nekupuj kup ps3 z bazosu a nieaku ktora je flashnuta potom si hry budes len stahovat a das ich na externy hdd a hotovo a na ps3 sa hry dalej robia len vysledok moze byt okresany pretoze sa sustredia hlavne na ps4
sws, ja som si kupil ps3 tiez nedavno lebo som nechcel davat peniaze za ps4 ked este na neho nesu hry (ale budu coskoro) ale su drahsie ... a ja som chcel ps3 len pre gta5, nhl a neake este hry ... hlavne pre NHL lebo sa nerobi na pc ..a hej budu sa vyrabat aj teraz nova nhl bude na ps3 tiez a jj je to rozdiel lebo do 12gb sa ti zmesti asi tak len 1-2 hry ..podla toho ktore ake velke ale mozes si potom dokupit vatsi disk .. .. jj presne tie hry co si napisal su fajn na jesen uz bude NHL15 tak ja uz cakam na nu ja som si este objednal Mafiu 2 lebo to je srdcovka
@degesxd na ps 3 sa budú vydávať hry do roku 2016. ja by som to už nekupoval, lebo onedlho na ps4 spustia spätnú kompatibilitu. a kúp si red dead redemtion a sériu infamous
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ŠKoda že si zmeškal black friday...