nazdar chalan, no pocuvaj, MOMENTALNE to je nemozne... seriozne, hladal som to na nete... jedina moznost je kupovat hry cez e-bay, hlavne z ameriky a azie, kde su predavane za smiesnu cenu (uz od ps1 boli hry aj konzoly predavane v Europe/Oceanii za dvojnasobnu cenu...) ja som napr. kupil NHL 2K7 origos, nerozbalenu za 900 sk aj s postovnym... a to bez drazby len tak Buy It Now... tak isto aj Ridge Racera za 1200 Sk... a ver tomu, ze keby si aj mal chip, tak ta jedna napalena hra vide na minimalne 400 sk kvoli Blue-rayom a taktiez dovodu, ze nie su zatial volne distribuovane a cenovo dostupne Blue-ray napalovacky... takze tak...
Nejdu. Marketingovy tah. Ked chces hrat hry na PS2 ktore stale vychadzaju tak si musis kupit obe konzoly. Oni nemajju dovod davat spetnu kompatibilitu na PS ina vec je u nintenda ktore malo s gamecube straty jak svina a ta kompatibilita ich dviha vyzsie. Ja to tak vidim ze sony bude vyrabat hry striedavo aj na PS2 a PS3 aby vyrovnali straty sposobene PS3
PS chipnut je mozno mozne skus www.wisoft.sk ak ti tam nepomozu tak nikde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
» www.ps3zone.sk/...
PS chipnut je mozno mozne skus www.wisoft.sk ak ti tam nepomozu tak nikde