@highvoltage Rozhodujem aj aj nadnou povedz nazor nek viem ...... @miaja
GTA V uz pravdaze mam ako prve som to hral ...
Nemyslis Uncharted 4?
To The last of us velmi kazdy chvali preco ? Co tam take je?
Hlavná kampaň je neuveriteľne dlha ,to by predsa nemalo byť zle však ? Bohužiaľ je to zle , pretože robíš neustále to iste a to utekáš pred políciou alebo sa prebíjaš cez nepriateľov !
Svet je úplne nepriehľadný a grafika je na biednej úrovni, po prejdení ju mažeš založiť , pretože ti už nič neponúkne.
Hackovanie je jedna veľká bieda , tak ako aj cely príbeh na ktorom si u hrach nechávam zaležať.
Aby som len nekritizoval, ovládanie aut je lepšie ako je to u GTA 5, ale ak si chceš len tak jazdiť po meste tak by som siahol po GTA 5 vtipne však ?
TLOU ma kvalitne spracovanie príbehu , sakra na tom si necháva ND nesmierne zaležať ! Som fanúšik hernej serie Uncharted takže mi tato hra padla vhod, bohužiaľ aj tejto hre niečo chyba a to pocit strachu a pravdaže v určitých momentoch ma nesmierne srala !
ja som videla nejaké úryvka z The last of us a vyzeralo to, že to má skvelý príbeh, .. chcem si to raz zahrať, tak som to nepozerala celé... ale fakt to vyzerá super
ako píše @7 kukni si kusok gameplayu a možno ťa to osloví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a má vraj vyjsť (alebo už vyšlo?) taká hra na ps4 že Dreams... niečo že si tvoríš svoj sen alebo tak... ukážka vyzerala dosť super...
@miaja
GTA V uz pravdaze mam ako prve som to hral ...
Nemyslis Uncharted 4?
To The last of us velmi kazdy chvali preco ? Co tam take je?
Inak hier je veľa dobrých...
Najviac ma doposiaľ na PS4 zaujal exkluzívny titul The Order 1886, Bloodborne, čoskoro má výjsť aj Metal Gear Solid V a Final Fantasy VII !!!REMAKE!!!
Hlavná kampaň je neuveriteľne dlha ,to by predsa nemalo byť zle však ? Bohužiaľ je to zle , pretože robíš neustále to iste a to utekáš pred políciou alebo sa prebíjaš cez nepriateľov !
Svet je úplne nepriehľadný a grafika je na biednej úrovni, po prejdení ju mažeš založiť , pretože ti už nič neponúkne.
Hackovanie je jedna veľká bieda , tak ako aj cely príbeh na ktorom si u hrach nechávam zaležať.
Aby som len nekritizoval, ovládanie aut je lepšie ako je to u GTA 5, ale ak si chceš len tak jazdiť po meste tak by som siahol po GTA 5 vtipne však ?
TLOU ma kvalitne spracovanie príbehu , sakra na tom si necháva ND nesmierne zaležať ! Som fanúšik hernej serie Uncharted takže mi tato hra padla vhod, bohužiaľ aj tejto hre niečo chyba a to pocit strachu a pravdaže v určitých momentoch ma nesmierne srala !
Sakra nech je tu už Unchared 4 !
ako píše @7 kukni si kusok gameplayu a možno ťa to osloví
a toto je tá hra Dreams