Ahojte, chcela som sa spýtať či s tým nemá niekto skúsenosť. Psík stúpil na čmeliaka a ten ho zrejme poštípal, odvtedy kríva a noha sa mu trochu trasie, nohu som mu prezerala ale žihadlo som nenašla. K zverolekárovi mám obmedzený prístup kedže nie som dom
Zihadlo ani nenajdes, kedze cmeliak funguje rovnako ako osa. Pes kriva lebo ho to samozrejme boli, kazdopadne pokial to nie je opuchnute, resp sa opuch nezvacsuje tak sa nemas coho bat, do par dni to prejde. Mozes mu na to dat nejaky bylinkovy obklad, ale v zasade sa tym nemusis vobec zaoberat. Len obcas skontroluj ci to neopucha.
Pes bude vporiadku.. Mozno bude vela spat.. Ak by spuchol, co si nemyslim, tak mu daj zodac alebo zyrtec 1/4 tablety ak he to velky pes a ak maly tak 1/8
@glamorous cica chyba ti tak trochu logika v tej makovicke. Bud je niekto nositel nobelovej ceny, alebo nie je. Bez ohladu na porovnavanie s inymi nositelmi/nenositelmi.
Ahooooooj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ahooooooj