a otázka "čo je lepšie" musí mať podľa mňa aj pokračovanie, akože "čo je lepšie, keď chcem mať doma šteniatka, fena alebo pes?" vtedy je odpoveďou fena, keďže pes nemôže mať šteniatka.
alebo "čo je lepšie, keď chcem, aby mi toto zvieratko obcikávalo každý meter, ktorý prejde, fena alebo pes?" vtedy je odpoveďou pes, keďže fena si neznačkuje až toľko, ako pes.
neviem akože v čom lepší by mal byť ten pes? mal by si konkretizovať ale ja si aj tak myslím že na pohlaví až tak nezáleží, lebo nie sú samci a samice až tak (povahovo) odlišné....
@sveter čo je lepšie, keď chcem, aby mi toto zvieratko obcikávalo každý meter, ktorý prejde, fena alebo pes?" vtedy je odpoveďou pes, keďže fena si neznačkuje až toľko, ako pes k tomuto.. máme doma PSA a neznačkuje doma vôbec..kedže je zvyknutý chodiť von
Ak si ty a rodicia zaciatocnici (rozumej mate doma psa len ako milacika a tak) a chcete CSV, tak jednoznacne fenu. Ale vsak si najdi dobru chovku a chovatel ti pomoze aj s vyberom stenata. Akeho psa mate teraz a preco prave csvecko?
my sme sa takmer vzdy bravali feny lebo psy mavaju trosku ostrejsiu povahu, feny su take srdecne tesidla vacsinou ak chces obranara tak psa...o CSV vlciakoch som pocula ze su take trosku precitlivene, pouvazovala by som o nejakej zmeske ovciakov - byvaju najodolnejsie a najzdravsie, ak chces toho psika nehavat i vonku alebo bravat na poriadne dlhe tury lebo v poslednej dobe co stretneme na luke cistokrvneho psa to ma samy pruser (od epilepsie, srdcovych problemov, alergii po poskracovane koncatiny atd....) P.S.: ak beries CSV vlciaka tak rataj s tym ze do domu a najlepsie na samotku hrozne radi zavyjaju a vela, sused ma takeho je krasny a znacne i komunikaktivny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a otázka "čo je lepšie" musí mať podľa mňa aj pokračovanie, akože "čo je lepšie, keď chcem mať doma šteniatka, fena alebo pes?" vtedy je odpoveďou fena, keďže pes nemôže mať šteniatka.
alebo "čo je lepšie, keď chcem, aby mi toto zvieratko obcikávalo každý meter, ktorý prejde, fena alebo pes?" vtedy je odpoveďou pes, keďže fena si neznačkuje až toľko, ako pes.
@efkys nemýliš sa, ibaže v prípade, kedy sa pýta na psa alebo fenu tak myslím, že správne predpokladám, že mal namysli tie psy :ehm:
» jazykovaporadna.sme.sk/q/1979/...
pes psí psi psia
sep spí spi spia