Ahojte nemáteho ešte ? alebo vedeli by ste to opísať ? za pár dní máme odovzdávať čitatelský ale keď ma nejak kniha nebaví mne sa číta fakt ťažko nemali by ste teda obsah Psej duše ?Ďakujem veľmi pekne. ALE KNIHY , NIE FILMU.
@5 Ja by som sa ani nečudoval. Ľudstvo hlúpne. Keď som pred rokmi ako čerstvý študent sociológie čítal tie buchle klasikov, rad radom všetko - jeden profesor nám doniesol ukázať z čoho sa učia budúci sociológovia v Spojených štátoch. Normálne to boli soc. teórie vo forme takých "akademických" komixov - bublinky a všetky tie pičoviny. Čo ja viem, taký 1500 stranový Giddensov úvod do sociológie v 70 - stránkach komixu s obrázkami
@trdelniiiq Akoby prerozprávaný príbeh. Ja neviem, stretne sa takto Durkheim s Weberom. Durkheim povie niečo o samovražde, a tam obrázok človeka ako sa zabíja. Alebo o delbe práce a k tomu obrázky nejakých profesií. Weber zase o formách panstva, alebo o "politike ako povolaní" atd. atd.. To si vymýšlam, lebo si to nepamätám úplne - ale v tomto duchu to bolo. Ale vyžaduje si to veľa kreativity napratať tie hlavné myšlienky do bubliniek. Podobne sú riešené aj dejiny filozofie, to som si dokonca aj stiahol niekde z uložto pred rokmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Najprv som sa inak potešil, že chceš obsah k Psím dňom od Mitanu, ale tak jebal to pes pes jak pes