Mám problém moj pes dostal blchy nemáme šajnu odkial ich má, dneska som ho kúpala nemože ich mať dlho. Nepoznáte nejaký prípravok proti blchám? Ideme ho aj strihať, ale najprv sa musí zbaviť tohoto.
moja Happka tiež raz chytila blchy, kúpila som šampón tuším sa volal K.O. šampón proti blchám, neviem čo to bolo za svinstvo, ale hneď ich to všetky zabilo!!! potom som z nej vyčesávala mŕtve blchy, o nejaký čas som kúpeľ zopakovala a potom naniesla frontline spot on...teraz frontline (ale nie sprej, ten olejček) požívam vždy a klop klop pekne takto predchádzame problému so všetkými vonkajšími parazitmi...
aj moj pes mal blchy, to mohol chytit vonku od nejakeho psa a sampony nie su z dlhodobeho hladiska velmi ucinne, lebo blchy vraj aj prezivaju v jeho pelechu a potom si nanho naskakuju a mnozia sa...nam sa osvedcil ten olejcek frontline co nam odporucil veterinar, stoji to okolo 6 eur tusim a ma to mat ucinok 3 mesiace...vravel nam aj, ze blchy preziju napriklad v koberci bez krvi aj pol roka, ale ak mu budes davat ten olejcek pravidelne tak sa ich zbavis, lebo oni nenaskocia na toho psa a tym padom umru od hladu
Prestriekaj mu srsť s Frontline sprejom, kúp mu obojok proti blchám a keď sa ti to bude zdať málo, dá sa ešte kúpiť Frontline pipeta, čo sa dáva medzi lopatky. A pre istotu by sa mal aj jeho pelech a miesta kde sa zdržiava prestriekať hociakým sprejom proti hmyzu.
nemám dobré skúsenosti s obojkami, radšej používame kvalitnu kozmetiku pre psov: » bud-cool.sk/pre-zvierata/ko... ,musiš sama vyskúšať čo ti najviac pomôže...
I já upřednostňuji kosmetiku pro pejska před obojky proti parazitům.
Pro svého pejska jako prevenci před parazity, používáme šampón značky Animology. Jsme s ním opravdu spokojeni, mohu doporučit. » www.elektricke-obojky.sk/sampony-pre-pso...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
je super vydrží aj 2 roky.
Pro svého pejska jako prevenci před parazity, používáme šampón značky Animology. Jsme s ním opravdu spokojeni, mohu doporučit.
» www.elektricke-obojky.sk/sampony-pre-pso...