Ahojte. Veľmi by som vás chcela poprosiť o radu. Uvažujem, že kúpim niečo z toho ako darček . Dôvodom je, že hrať hry na dotykáčoch je tragédia. Jediné čomu nerozumiem je, ako sa do toho kupujú hry cez net. Je to určené pre dievča, tak nechem hacky ani ni
@2 ale pri registrovany si zadaj iny stat ako slovensko (no v tom pripade neviem, ci sa budu dat uskutocnovat platby, kedze, napriklad ja, mam na ps3 nastavene anglicko a mena je tam libra)..je to kvoli tomu, ze ked som zadal pri registracii do systemu slovensko, vkuse vypisovalo, ze dany region nie je podporovany..cize tak
keby si dala vedieť skorej tak kamarát predával vitu za 200 aj s tromi hrami a pamäťovkou ....
ale neradím ti kupovať to .... akože pre niekoho kto si chce občas niečo zahrať kľudne ale je na to málo dobrých hier a hrateľnosť je na pi.u hovorím ti to ako niekto kto sa do konzol vyzná mám doma PSP a už som ho nezapol takmer pol roka ... vitu som hral raz a povedal som si že nikdy viac ale ak už to myslíš vážne tak ti musím povedať mínusy
- drahé hry
- zlá hratelnosť
- nemá vstavanú pamäť ( čiže musíš kúpiť aj pamäťovku )
- nevýhoda zadnej dotykovej obrazovky ( ak máš k hre používať dotyky niekedy ti to reaguje aj keď nemá - no v podstate sa to zaraďuje do bodu 2 )
@heatrow hej to viem, len neviem, ako by to bolo s nakupom..povedzme, ze by som si chcel zapisat kreditku, a ci by mi potom prebehla platba v poriadku a odobralo z uctu potrebnu sumu v eurach->libry..ale na druhej strane, mam taky dojem, ze ak by uz bol store nastaveny na UK, do systemu by vzali len UK karty a nie nase slovenske
@trdelniiiq to ti neviem ... nepoužívam to vôbec podporujem gameexpres , pgs a brloh ale zrejme to tak bude len mám také tušenie že neni problém s tým teraz pokiaľ si dobre pamätám kamarát hovoril že chce objednať z toho a dopadlo to zrejme dobre lebo sa nesťažoval ešte
@leginacka 3DS doporučujem to je samozrejmosť omnoho lepšie kvalitnejšie a mám s ním aj dobré skúsenosti
@heatrow tak ja tiez zatial kupujem len z pgs a brlohu ale niekedy sa mi nechce cakat polroka za vydanim goty verzii a chcem to mat hned, ako to vydaju
a hry? na 3DS je dosť kvalitných hier ide hlavne teda o to aký konkrétny štýl ťa zaujíma ale napr. rôzne mário hry konkrétne ma napadá mario kart napríklad
@leginacka ovladanie je super...3D obrazovka s regulaciou 3D ktore mozes aj vypnut ak ti to nevyhovuje...circle pad (ktory je NEPOROVNATELNE lepsi ako ma psp), krizovy ovladac (tiez lepsi ako ma psp pretoze on ma tie sipky oddelene a to mi strasne vadilo, pri hrani som mal nutkanie pozerat ci stlacam spravnu sipku , a potom klasika tlacitka A,B, Y, X a vzadu R a L...no a samozrejme druhy display je dotykovy...a este to ma pohybovy senzor, mikrofon a dve kamery...predna ako web kamera na fotenie aj natacanie a zadna tak isto ale ta dokaze fotit aj natacat v 3D...ma to vstavanu pamat a v zakladnom baleni je 2GB pamatova karta...ma to wifi takze mozes ist aj na net...samozrejme kedze to ma dotykac tak to ovladanie netu je ovela lepsie ako v pripade psp...su tam vseliake editory na zvuk, fotky atd atd takze nudit sa s tym isto nebudes
dve take nevyhody su asi pomerne kratka vydrz na jedno nabitie a nedaju sa na tom pozerat filmy...ako da sa to nejak spravit ale to som nemal potrebu este zatial riesit...
no a nakup hier...samozrejme kazetky...bere to bud starsie DS hry alebo nove 3DS hry ktore su samozrejme vsetky v 3D a na vyber je toho dost ako nintendo klasiky super mario bros, mario kart, pokemon, zelda a kopec dalsieho...cena DS hier je tak cca od 10e do 40e a cena 3DS hier je cca 30e az 40e...zalezi od toho kde kupujes...v zahranici to maju lacnejsie a ked su akcie tak niektore hry mozes kupit aj za 15-20 libier...
samozrejme to ma aj online eshop s hrami...slovensko to ale nepodporuje takze si tam musis dat UK alebo nieco ine...dobijas si tam kredit...minimum je tusim 10 libier ale potrebujes k tomu visa kartu alebo tusim este mastercard to podporuje...tie hry ale vacsinou za moc nestoja...ako su tam aj dobre kusky ale vacsinou ide o mini hry ako o plnohodnotne hry...aj ked nintendo momentalne zacina s digitalnou distribuciou a planuje ponukat kazetove hry aj na tomto eshope ze si to rovno stiahnes...zatial su tam myslim 2 plne hry a nejake dema...samozrejme to ale bude potom potrebovat asi vacsiu pamatovku..
@leginacka no a adventury, hororove alebo strielacky? taketo veci bavia segru?
v tom pripade adventury: Adventures of Tintin, Doctor Lautrec and the Forgotten Knights, LEGO Harry Potter Years 5-7, Skylanders, NICS...
z hororovych napr dva diely resident evilu...alebo dalsie take zaujimave spiderman, capitan america, green lantern, Ghost Recon, star wars, Dead or Alive, tekken, street fighter, metal gear solit, batman, naruto, kid icarus, thor, transformers, splinter cell atd atd
@kosmiklove och, také milujem, idem kúpiť jedno a...
to je fakt psp taká zlá?
Hej, bavia...s chalanmi hrá strieľačky a tak, z princess maker a rôznych fashion hier mi už vyrástla Naozaj veľká vďaka za info, zajtra si to pozriem v obchode a potom sa rozhodnem.
@leginacka s vitou som sa este nehral ale psp mi fakt ze nesadla...je tam par dobrych hier o to pokoj a hlavne ked to mas hacknute mozes hrat hry z playstationu ako toho crasha z maxihry atd...ale je fakt ze je to velka krava, a ovladanie neni bohvie co...a hlavne...su tam hry ako na velkych konzolach a pc coz ma nebavi kedze vacsinu podobnych som hral na pc....vacsina ludi laka len ten velky display a lepsia grafika...s tym ale u mna psp nepochodilo aj ked ho vlastnim tak mi skor lezi v skrini hru som si doteraz na to nekupi ziadnu, vsetky mam stiahnute a hral som z nich asi dve alebo tri a z toho ma bavila len jedna na nintendo ich mam kupenych...okolo 30? a skoro vsetky som uz dohral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale neradím ti kupovať to .... akože pre niekoho kto si chce občas niečo zahrať kľudne ale je na to málo dobrých hier a hrateľnosť je na pi.u hovorím ti to ako niekto kto sa do konzol vyzná mám doma PSP a už som ho nezapol takmer pol roka ... vitu som hral raz a povedal som si že nikdy viac ale ak už to myslíš vážne tak ti musím povedať mínusy
- drahé hry
- zlá hratelnosť
- nemá vstavanú pamäť ( čiže musíš kúpiť aj pamäťovku )
- nevýhoda zadnej dotykovej obrazovky ( ak máš k hre používať dotyky niekedy ti to reaguje aj keď nemá - no v podstate sa to zaraďuje do bodu 2 )
a napríklad nintendo 3DS
@leginacka 3DS doporučujem to je samozrejmosť omnoho lepšie kvalitnejšie a mám s ním aj dobré skúsenosti
Ovládanie, nákup hier online...to ma zaujíma
A existujú pre to nejaké dobré hry?
www.gameexpress.sk
www.progamingshop.sk
www.brloh.sk
www.getgame.sk
poprípade aj na heureke sa dá dobre pohrabať
ovládanie v menu je pomerne jednoduché nejaké videá napr.
» www.youtube.com/results?search_...
a hry? na 3DS je dosť kvalitných hier ide hlavne teda o to aký konkrétny štýl ťa zaujíma ale napr. rôzne mário hry konkrétne ma napadá mario kart napríklad
To je pre ségru...nejaké adventúry, hororové, strieľačky...ten údržbár, čo skáče po korytnačkách? Tan ani veľmi nie
dve take nevyhody su asi pomerne kratka vydrz na jedno nabitie a nedaju sa na tom pozerat filmy...ako da sa to nejak spravit ale to som nemal potrebu este zatial riesit...
no a nakup hier...samozrejme kazetky...bere to bud starsie DS hry alebo nove 3DS hry ktore su samozrejme vsetky v 3D a na vyber je toho dost ako nintendo klasiky super mario bros, mario kart, pokemon, zelda a kopec dalsieho...cena DS hier je tak cca od 10e do 40e a cena 3DS hier je cca 30e az 40e...zalezi od toho kde kupujes...v zahranici to maju lacnejsie a ked su akcie tak niektore hry mozes kupit aj za 15-20 libier...
samozrejme to ma aj online eshop s hrami...slovensko to ale nepodporuje takze si tam musis dat UK alebo nieco ine...dobijas si tam kredit...minimum je tusim 10 libier ale potrebujes k tomu visa kartu alebo tusim este mastercard to podporuje...tie hry ale vacsinou za moc nestoja...ako su tam aj dobre kusky ale vacsinou ide o mini hry ako o plnohodnotne hry...aj ked nintendo momentalne zacina s digitalnou distribuciou a planuje ponukat kazetove hry aj na tomto eshope ze si to rovno stiahnes...zatial su tam myslim 2 plne hry a nejake dema...samozrejme to ale bude potom potrebovat asi vacsiu pamatovku..
v tom pripade adventury: Adventures of Tintin, Doctor Lautrec and the Forgotten Knights, LEGO Harry Potter Years 5-7, Skylanders, NICS...
z hororovych napr dva diely resident evilu...alebo dalsie take zaujimave spiderman, capitan america, green lantern, Ghost Recon, star wars, Dead or Alive, tekken, street fighter, metal gear solit, batman, naruto, kid icarus, thor, transformers, splinter cell atd atd
to je fakt psp taká zlá?
Hej, bavia...s chalanmi hrá strieľačky a tak, z princess maker a rôznych fashion hier mi už vyrástla Naozaj veľká vďaka za info, zajtra si to pozriem v obchode a potom sa rozhodnem.
» www.alza.sk/logitech-ipad-d...