Áno, inšpiráciou sú hlavne drogy a stav mysle pod vplyvom drog. Aj keď, robiť to síce nemusia, ale potom by som si nevedela predstaviť, odkiaľ by nabrali všetky tie "prvky". Neverím, že by mali až takú fantáziu
psychedelic rock mam moc rad....a k tvojej otazke ...tak nvm ktore kapely pocuvas ale tak tame impala co viem tak oni maju kladny vztah k marihuane ...ale tak zase kto dnes nehuli
a myslim si ze vacsina hudobnikov ktory hraju psychedelic maju kladny vztah k drogam ..ja pocuvam napr. The Doors, Django Django, Pink Floyd , Jefferson airplane ...mam radsej tie starsie kapely
@sompovedal a čo je na tom, keď si aj pomahajú halucinogénmi? Nevidím v tom nič zlé...Plus čo je to "normálna" kapela? Všetko vo vesmíre je normálne. Pojem "nenormálne" je len výsledok ľudského pudu mať ku každému slovu opozitum
inšpiráciou nemusia byť drogy ale skôr predstavivosť, zvuková vizuálizácia, spontánna schopnosť plodiť takéto hudobné prvky, poznať ich a zaoberať sa aranžmánmi a farbami zvukov, intenzitou zvuku, mať odvahu skúšať neznáme prvky, takže si myslím drogy v tom určite nehrajú až takú rolu aká sa im v hudbe kladie aj ked sa na tom v niektorých prípadoch často podielajú. Ide ako všade inde o pocity, či už budú na drogách alebo bez. a základ psychadélie je asi monotónnosť, čiže nejaký riff alebo rytmus sa opakuje do kým do človeka nevstúpi, môže to naberať popritom grády alebo nenapadne meniť štruktúru.. a tak nenapadne to pôsobí aj na poslucháča. Psychadélia v hudbe je vlastne to čo si vytvorí poslucháč sám svojím mozgom, svojim vyvinutých alebo nevyvinutým sluchom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
...tame impala :´( chceš povedať, že podľa teba sú normálni, a podľa wiki nie sú normálni?!??
a myslim si ze vacsina hudobnikov ktory hraju psychedelic maju kladny vztah k drogam ..ja pocuvam napr. The Doors, Django Django, Pink Floyd , Jefferson airplane ...mam radsej tie starsie kapely
moja oblubena momentalne