Helou, tak, chcela by som sa opýtať, bol niekto z vás v tejto liecebni konkretne kvôli poruchám príjmu potravy (bulimii)? Vedeli by ste mi to popísať ako to tam chodí a či to vôbec stojí zato? Skúsenosti zle/dobre?
Ako hovoria u nás feťáci, nie je problém sa na liečenie dostať, problém je zavše dostať sa z neho... Pozri ja nie som žiadny expert, ale videl som veľa ľudí s veľa problémami ísť na psychiatriu a nevidel som jediného vyliečeného človeka... A ako bojím sa niekomu poradiť v tomto, pretože som neraz videl aké je mať naozajstný duševný problém peklo pre jedinca, ale ja verím tomu, že každý človek dokáže prekonať takéto problémy k uź nemajú ťažké fyzické korene. Je to tvoja myseľ a nikto ťa ju nenaučí ovládnuť lepśie ako ty sama. Možno to znie ako klišé, ale ponor sa do seba.... Nie tak ako väčšina ľudí, źe si dajú kúlové pyžamko a v tureckom sede si ohmujú do rána, ale sadni si k sebe samej a nalož si tak, že sa dostaneš k podstate toho ćo robíš a preco to robíš nech to má akokľvek prijebané a sebazahnbujúce korene a možno budú plytké ako že potrebuješ len pozornosť možno budú hlboké ako týranie v mladosti ale sú tam a keď ich objavíś a dokážeš sa na ne pozrieť so správnou dávkou kritickoosti a zároveň pochopenia môžeš sa začať snažiť o to aby ťa nedojebávala vlastná hlava, ale držala si svoju mysel čo najpevnejšie v rukách...
@karlotiskot kámo, veľmi ti ďakujem, totálne chápem o čom hovoríš a takýmto spôsobom som sa chcela realizovať a konečne sa posunúť inam. Len viem, že mám slabé sebazaprenie a v tomto štádiu si moc neviem rozkazat a vlastne popieram, že vôbec nejaký problém mám. Trochu som mala poxit, že daný systém a plan, ktorý bude nemenný by mi pomohol, lebo by som vedela odkiaľ pokiaľ si môžem dovoliť.Chcela som tam ísť viac menej aj tak len aby som uspokojila rodinu, ale ako sa poznám, vzpierala by som sa autoritám a vlastne všetko pokazila ešte viac
na bulimiu ak tam su ozaj dobri by ti to mozno vedelo pomoct. Predsa tam by mal by nato rezim, intenzivna psychoterapia. Ale asi to velmi zalezi od pracoviska, u ostatnych veci asi nie tam je to @1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov