Psychickú provokáciu dokážem zvládnuť v kľude s chladnou hlavou, ale ak je to fyzická provokácia tak sa ťažko ovládam... tým nechcem povedať že som nejaký bitkár
obidve su hnusne hlavne si netreba nechat skakat po hlave lebo tak navzdy ostanete zabrda nejaky macher? poriadne na neho nahucat (prip . ho fyzicky napadnut - neodporucam pre tych ,ktory nechcu pokracovat v bitke ) a nakoniec vas este bude chcet za kamarata ..osobna skusenost ..nechvalim sa len chcem pomoct
myslim si ze psychicka provokacia trva kratsie ako fyzicka, z jedneho hladiska - predstavte si, ze niekto vas nazve debilom, vas to vyprovokuje a zacnete sa vadit a uz to provokacia nie je , ale hadka,
ale fyzicka, ked vam niekto zo srandy trepne uz treti krat po hlave, tak vrazdim a poviete prestan - a on znova - cize u mna fyzicka jednoznacne...
psychická ... fyzickú som ani nezažila akurát tak brat zvykne domňa šťuchať ale jednu mu vylepím a je kľud... a psychicky na mňa tiež veľmi nikto neútočí a keď hej tak niekedy ignorujem a niekedy vybuchnem a tak ho vyhubujem že má dosť takže tak asi
ked sa dvaja hadaju tak vzdy najprv nadavkami potom mozno aj bitka. a bitku zacina vzdy ten co v nadavkach prehral, resp uz nema co zaujimave povedat cim by toho druheho od*ebal a tak ide skusit iny boj kedze v psychickom prehral
Zalezi od vela faktorov, uplne vynervovany som bol len raz v zivote ale hlavne pre mna musi nazor toho cloveka cosi znamenat len tak hocikto ma psychicky fakt nevoprovokuje.
Pokial ide o fyzicke napadnutie riadim sa heslom: Co neriesi diplomacia to riesi utek.
Snazim sa ostat "CHILL OUT" . To je totiz najlepsi protistit - to je jedina vec, co toho provokatera samotneho vyprovokuje a strasne sa na tom smejem, ked sa nejaky ich hlupy napad obrati proti takymto ludom.
@Ooooo@9 nieee, to praveze je iba jeden zo sposobov . Precitaj si ten druhy, co som napisala ja tuna pred chvilou - vravim to z vlastnej skusenosti, ten je tiez dost akcny, i ked tak nevyzera a omnoho ucinnejsi a ZABAVNEJSI .
@flussica to je sice pekne ,ale prave z toho dovodu ,ze si to dotycni chalani / dievcata nechaju ostanu na ocot resp. potom z nich budu pre okolie tzv. "looseri" skoly /triedy .. bohuzel
@Ooooo A Tebe naozaj zalezi na nazore prizemnych ludi? Hmmmm.... kde je Tvoj vlastny rozum, slobodna vola? Takze toto je demokracia.. Ak sa nepodriadis vacsinovemu nazoru, mozes sa zakopat? No figu borovu! Nech si mne rovnocenni otvaraju hubu, kolko chcu. Aj tak ma nic nerozhodi . Ich nazor je rovnako nepodstatny, ako keby som sa pytala muchy. Brat veci s nadhladom a akceptovat iba ludi, ktorym na mne aspon zalezi - to ma pre mna vacsiu cenu, nez to, ze som "looser". SOM - a netrapi ma to - nema preco .
@flussica vies ,ono sa vacsina tychto ludi tvari ,ze im to nevadi ,ale vo vnutri ich to poriadne skre cize hrat sa na nezavisleho ,ktoremu je kazdy fuk je dost zbytocne a demokracie je pomaly horsia nez komizmus ..oni sa aspon netajili tym ,ze bohatsi su navysi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja osobne si uz takych ludi nepripustam k srdcu
ale fyzicka, ked vam niekto zo srandy trepne uz treti krat po hlave, tak vrazdim a poviete prestan - a on znova - cize u mna fyzicka jednoznacne...
psychická? ak je to taká že niekto v škole do mna rýpe tak me to kus štve ale nedám to najavo a potom to štve jeho a mám pekný den
Psychickú provokáciu môžem odignorovať - ja som pomerne pokojný človek a len málo ľudí má ten "dar" naštvať ma.
Fyzická je teda horšia - nemám sa proti nej ako brániť, nie som bitkár, nevzbudzujem v ľuďoch hrôzu alebo čo...
Som veľmi rýpavý typ a milujem vzájomnú slovnú devastáciu.Mám celkom rada ľudí, s ktorými sa do krvi hádam.
Pokial ide o fyzicke napadnutie riadim sa heslom: Co neriesi diplomacia to riesi utek.