Kazdy clovek v nas ma mnozstvo skrytych schopnosti v tomto foru sa pokusime ich odhalit mna roznyćh prikladoch....... najprv teoretick y a potom mozno aj prakticky
pokusime sa ich odhalit na roznych prikladoch .... a preco si ten priklad nedala. Myslis si, ze ludksa psychika sa da len tak zistiti od toho co napsiem?
@12 Ved ja viem, ze si To myslel tak..ze ak nevie co to o psychologii, tak nech radsej ani nezaklada taketo forum ..to ostatne co som napisala bolo myslene len zo srandy
tak to ja, ak by bola psychologicka, tak dakujem neprosim... ja teda psychologov vazne nemusim, raz som bola v jednom obchode a prave tam mali daku akciu pri pultiku, taka psychologicka tam nieco ponukala, tak ma tam zavolala a zacala tam na mna pouzivat tie ich psycholocicke tahy, chovala sa akoby vedela o mne neviem co vsetko...., ja nemam rada ten ich pristup
hm, to je zaujímavé, založíš diskusiu, neprispievaš sem, pripadá mi to, ako by si niečo nachystala, prestrela na stôl, taniere, príbor a jedlo nikde...niečo tu chýba tak, môžeš teraz riešiť svoju psychiku, dala som ti príklad a to rovno z tvojho príspevku
psychologicka ani doktor som neni.. ani ma to v zivote nenapadlo.. len ma zaujima co je clovek ochotny spravit na to aby si niekoho , nieco alebo vobec co je schopny spravit na dobru alebo zlu vec
asi hej... ved ked milujes niekoho nechces ho stratit.... ty by si ho nechala len tak bez toho aby ste sa o to pokusili znova, teda keby to bol nieaky blby dvovod k rozhňchodu
Vsetko co vidim v teomto narode je slabost, vsetko co vidim v jednolivcoch tohto naroda je sila, len ju nikto nedokaze pouzivat.. A ako ju pouzivat? nikto to nevie, nikto to ani len netusi. Chcem sa popasovat zo svojou silou ale ako? MAm nba rto aby som bola lepsia a bola taka sexi a dobra, hlavne silnejsia vocui tomu co prezivam kazdy den? nie nedokazem to lebo som slaba..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Btw zakladatelka ma 17 to asi VS neskoncila
ale je to super tesim saaaa.. aj ked si asi vsetky nestiham
Alebo co ste ochotny podstupit aby ste si zachranili vztah???