Skúste si tento test a zistíte kto naozaj ste. Osobne som tomu neveril ale naozaj to na mňa sedelo a som prekvapený ... » www.seberizeni.cz/psychologicky-t...
...ale ja som myslela, že to je muž Takého muža by som sa, ako tam píšu, uprostred noci asi bála. Na ženu mi nepríde až tak strašidelná. Zase jeden z tých hlúpych nezmyselných "psychotestov". Fakt niektorí tí psychológovia či psychiatri nemajú nič iné na práci, len takéto kraviny vymýšľať?
@notme Podľa mňa psychotesty a horoskopy sú niečo ako synonymum Minimálne vychádzajú približne s rovnakou pravdepodobnosťou. Nevravím, že keď nejaký psychopatický pedofil vidí na každej atramentovej machuli nahé decko (samozrejme som to zámerne prehnala), tak že to fungovať nemôže, ale celkovo si myslím, že je to dosť nedôveryhodný zdroj určovania povahy atď. u mnohých (alebo aspoň niektorých) ľudí. A fakt je, že také horoskopy, či charakteristiky znamení vychádzajú veľmi často - jednoducho sú tak formulované.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Dobre, viac asi nemusím čítať