Bol niekto na psychotestoch v najbližších rokoch , najlepšie tento rok u armady v Mikulaši ? Potreboval by som približne opisať čo tam bolo ,a s čoho pozostavali . PS viem že to niesú IQ testy ani nič podobne , takže poprosim rovno popis ak sa da , Dakuje
psychotesty su v kazdej armade uplna fraska, len aby si zistili ci nie si uplny psychycky labilny, a to aj taki im niekedy prejdu cez sito lebo sa daju ojebat ak su v pisomnej forme. v sk armade som nikdy nebol ale mam kolegu co tam odsluzil 8 rokov a nic moc teda. ak to myslis vazne a mas odhodlanie skus francuzsko. nehovorim ze je to med lizat, ale stale lepsia volba a nie si hodnoteny na zaklade znamosti a rodinkarstva.
aha no neviem ako na SK ale ak mam pocit tak su myslim v Ziline nejaky 5 pluk neviem coho uz. podmienky nepoznam ale tipujem ako aj tu najdolezitejsie su ozobnostne crty a povaha jedinca a potom samozrejme kondicia. ale casto sa hladi na potencial uchadzaca nez na jeho aktualny stav, motivacia a vek samozrejme. viem povedat len tolko ze vo FR sa teoreticky da dostat do komanda v dvoch dva pol rokoch odsluzeneho bud u parasutostpv apebo u horskych jednotiek. no akokolvek ak sa rozhodnes sa tam dostat vela stastia a hlavne trpezlivost.
@betusz a okej tak to je o inom potom. btw brzim palce nech ti to vide so skolou. ja som tiez mal zaujem tam ist po strednej ale neotvorili dva rocniky po sebe tak som nasiel alternativu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov