Veríte v javy ako: čítanie myšlienok, pohybovanie predmetov pomocou mysle, jasnovidectvo, astrálne cestovanie a pod. Poprípade zažili ste niečo divné čo by ste vedeli týmto javom pripísať? Alebo dokonca sami takúto schopnosť máte? alebo si iba myslíte
Neviem no ... nejak na to nemám názor, ja sa verím v to čo som videla a zažila, toto sa mi ešte nestalo, ale tak neodsudzujem to a nevravím, že niečo také neexistuje... je to zaujímavá a dosť diskutabilná téma...
Citanie myslienok ano, telekinezia nie, jasnovidectvo nie, astralne cestovanie ano
Ziadne halucinacie, nemyslim ze by to neslo vysvetlit uplne racionalne (cinnost mozgu sa prejavuje aj navonok a niekto moze byt na tieto impulzy citlivy)
čítanie myšlienok, jasnovidectvo - neviem, moc neverím, ale možno to možné je..
a pohybovanie predmetmi - telekinézia - to je samozrejmé, to dokáže každý s tréningom a vierou. A vlastne všetky druhy kinézií, sú len práca s energiou, čo sa dá dokázať.. A astrálne cestovanie ? Skúšala som, zatiaľ sa nepodarilo. Verím v to, ale lucidné snenie je aj tak lepšie
hm takto ja osobne nič neovládam je to mimovolné a deje sa to kolo mňa zažil som toto: telekinéza (ako prvé) a bolo to na intráku keď som pohol sprejom na poličke... nič iné som nevidel iba sprej a akoby mi vychádzala energia z hruďe cely vydesený som šiel na postel a tam som sa kymácal dopredu a dozadu celý vydesený.... nechápal som to.,.. ako druhé bola telepatia.. alebo čitanie myšlienok ( to dodnes ešte ako tak ide) často sa mi stáva že poviem niečo skorej alebo naraz než ako ten druhý človek.. ale je to akom´by moja myšlienka prebehne mi to iba hlavou a poviem to.. a raz som skoro astrálne cestoval.. večer idem spať a zrazu som akoby opúštal telo... necítil som ho... proste to bol hrozný pocit akoby som umieral... nemusel som dýchať (a to teraz vážne , akoby som dýchal iba nasilu) a nič som necítil .. po chvíli to prešlo a dýchal som v pohode... neviem či to mám brať ako halucinacie alebo či je to skutočnosť pretože skúšal som tieto pocity vyvolať alebo dako ovládať a nešlo to....
ale možno si to iba namýšlam... netušim ale prišlo mi to divné a na ten sprej čo sa pohol nemám logické vysvetlenie... na telepatiu ok.. to sa stáva bežne nič výnimočné možno to nieje telkepatia, a to že som necítil telo.. ok možno som bol moc unavený a ťažko sa mi dýchalo nemuselo to byť astrálne cestovanie ale neviem inak...
@dodesko ..nepovedala by som že to bolo astrálne cestovanie. Počas spánku, alebo teda pri zaspávaní sa môžeš dostať do tzv spánkovej paralýzy, kedy sa nemôžeš na pár sekúnd pohnúť..a takisto pri zaspávaní sa môžeš dostať do tranzu, stavu keď tvoje telo "spí" ale myseľ stále bdie..a tá telepatia..no máš pravdu, to sa niekedy stáva, že myslíš na niečo čo druhý..ale tak si to skús vyskúšať s niekým ..alebo skús trénovať telekinéziu, možno máš v sebe nejakú väčšiu energiu a pôjde ti to hneď tie cvičenia na pohybovanie predmetmi sú jednoduché, skús
@dodesko odporucam ti knihu Derren Brown - Magie a manipulace mysli a ak sa ta to dotkne ano, namyslas si to, lebo dokonca aj ti ktori veria v telekinezu, vedia, ze pohnut takym velkym predmetom ako je sprej vyzaduje roky "meditacii a cviceni" . Kazdodenna realita ta nudi a tak potrebujes utiect do sveta zahad, ale ver mi, ze vsetky tieto veci sa pekne citaju, ale nieje na nich ziadny poriadny oficialny dokaz, rovnako ako na mimozemstanov. Kazdy potrebujeme niecomu verit, ale ja som radsej realista. Pozri si tuto levitujuceho Inda, ktory roky takto ojebaval
hm... ja netvrdím že to ovládam... ja len viem že sa to stalo.. a sám to nechápem preto sa pýtam... a možno máš pravdu... možno ma nudí každodenná realita ... a volakedy by som povedal ako ty že je to pičovina jak hrom.. a tiež sa nazývam realistom... ale je to pre mňa dačo čo si vysvetliť neviem a hladám na to odpovede....
nie je to nič nereálne, čo sa nedá dosiahnuť, len nie každý to dokáže, ale napr. také čítanie myšlienok či jasnovidectvo nemyslím, žeby bolo niečo obzvlášť zvláštne, alebo také podvedomie, treba sa ho naučiť len počúvať a vnímať, aj ked teda preto sa to volá podvedomie, že ho človek asi nevníma
Nevyznám sa ale pohybovanie predmetmi tuším patrí medzi psychokinetiku a zasahovanie do myšlienok medzi psychotroniku ... opravte ma ak sa mýlim ... inač osobne si myslím že to nieje ani dokázané ani vyvrátené a čo nieje vyvrátené môže teda existovať, verím že modzog je zložitý a bežný človek vie využiť 10% až 14% modzgu ale môže existovať množina ľudí schopných požívať viac ako 14% mozgu a tam sa môže schovávať aj psychokinetika a psychotronika ... áno, nepopieram
áno verím, ale neverím, že by to vedel len tak hocikto, teda, že mnohí čo to tvrdia podľa mňa kecajú, lebo niekedy, keď si čítam všelijaké fóra o tom nestačím sa diviť koľko zázračných ľudí tu máme
Pozri, keby to bolo mozne, uz by to bolo vseobecne zname a oficialne dokazane. Niekto by s tym vysiel na povrch a dokazal to. A s agrumentom, ze ludia co to vedia s tym nechodia na verejnost, lebo to nepotrebuju nikomu dokazovat na mna nechod nezijeme v dobe, v ktorej by za taketo schopnosti niekoho upalili
Keby si toto zazil, tiez povies, ze im cital myslienky, alebo to nejako predpovedal ? Brown kritizuje vsetkych tych ludi, ze su to podvodnici, studoval "magiu" a "parapshychologiu" viac rokov a ked niekto ako on napise v knihe, ze je to podvod, tak tomu verim. Co sa tyka telekinezy, Brown ju vysvetluje ideomotorickou sugesciou (vykonavas pohyby, ktore si neuvedomujes) no...a o takej telekineze aku popisujes ty...ze pohnes predmetom, ktory je dalej a taky velky a tazky ako sprej...tak to by si bol rodeny talent, vlastne by sme ta mali zacat uznavat. Skor sa poobzeraj ci ta policka nebola kriva, ci tam neunikal nejaky plyn, nevytvoril sa nejaky tlak etc. Ano su ludske energie, ktore mozu sposobovat rozne veci...ale nie pohybovat predmetmi ... nie v takom rozsahu...
krivá nebola a plyny? no neviem .... ale ja neviem ako je to možné... bolo to raz a možno sa mi to len zdalo alebo čo ja viem... proste to bol hrozný pocit a videl som ten sprej sa hýbať... možno halucinácia spôsobená tým že som mal málo kyslíka a pod... milón vysvetlení... že? asi to moc rozoberám ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ziadne halucinacie, nemyslim ze by to neslo vysvetlit uplne racionalne (cinnost mozgu sa prejavuje aj navonok a niekto moze byt na tieto impulzy citlivy)
a pohybovanie predmetmi - telekinézia - to je samozrejmé, to dokáže každý s tréningom a vierou. A vlastne všetky druhy kinézií, sú len práca s energiou, čo sa dá dokázať.. A astrálne cestovanie ? Skúšala som, zatiaľ sa nepodarilo. Verím v to, ale lucidné snenie je aj tak lepšie
a raz som sa transportovala o 5 poschodí bo to mám absolútne okno
Moja báseň patrí mne.
Je ako čerstvý chlieb.
Sám som ho upiekol.
Je ako môj syn.
Deň keď sa narodil.
Smial som sa pri jej písaní.
Tlieskal som rukami.
Zastavím čudákov.
Ukážem im svoju báseň.
Pretože sa z nej teším.
Pretože je moja.