alebo pukate s nimi vy?? Ja som na to zavisla uz mozno aj 10 rokov...naozaj...nwm si od toho odvyknut ale ani si neviem predstavit ako tie kosti musia vyzerat alebo ake to bude za par rokov ...
prsty ani nie, to len niekedy, ale mojou špecialitou je ľavé zápästie, to puká jak odušu, je to len dôsledok mojich prehnaných pokusov o šport a zlého lekára
pukaním sa ti len vytvorí medzi kĺbovým tkanivom vákuum. To za 15 minút zmizne a môžeš pukať ďalej...
Ešte pred rokom som si pukal všetko: krk, ruky, chrbát a aj prsty na nohách. Bral som to ako rozcvičku pred tréningom...poviem vám bolo ťažké si od toho odvyknúť!
mne puká krk...normálne keď nakloním hlavu tak pukne,akoby sa mi zlomila kosť....ja to tak neprežívam,len ľudia v mojej blízkosti vravia,aby som s tým prestala...
keď točím zápastím tak hej,,a este viem pukat dalsou kostou v ruke ale to radsej nerobím, lebo by som s tým nevedela prestat a moj robil to isté a niečo sa mu stalo s rukou,, tak to radsej neskúšam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ešte pred rokom som si pukal všetko: krk, ruky, chrbát a aj prsty na nohách. Bral som to ako rozcvičku pred tréningom...poviem vám bolo ťažké si od toho odvyknúť!