Ahojte.. mám taký problém že si pukam prsty na rukách do všetkých smerov. A pukam si ich tak každých 20 min a keď si nepuknem tak začnem byť strašne nervozna ako keď človek ktorý fajčí a nemôže si zapáliť. Pride mi to už ako závislosť a potrebujem s tým
Prestat.. v poslednej dobe som si začala pukat palce na nohách, kolena si občas puknem a tiež chrbat. A neviem zaspať bez toho aby som si nepukla prsty na rukách a nohách. Máte nejaké rady ako S tým prestat? Aj keď najúčinnejšie by asi bolo to ak by som s tým jednoducho sekla ale či náhodou nemáte nejaké rady čo aj vám pomohli k lahšiemu odvykaniu pukaniu si prstov
ja som si neodvykla a tiež si pukam cele telo....podľa mna je to však len o tom ako je človek zaneprázdnený..ked len sediš a nudiš sa, ničim nezamestnavaš myseľ, tak na to budeš viac myslieť ....buď produktivna proste
Predstav si živo ako ti pri tom puknuti preskočia tie klby v tých prstoch obkolesene zilkami a nervami a ako sa ti tam môže nejaká tá cievka, či nerv zacviknut a budú ti musieť kvôli tomu odrezať prsty
Nájdi si prácu alebo mi prekladaj knihy v angličtine čo plánujem ešte prečítať- môže to byt asi 1000 strán - (smejte sa mi že neviem po anglicky, teraz je príležitosť ). To si pukaš z toho že si nervózna a nervózna si z toho že máš prebytočnú energiu.
Aj moja kamarátka non stop puká a je jedno, koľko krát si už pukla, aj tak jej pukajú, čo ja nechápem, ja si viem puknúť tak raz za deň...skús to obmedziť na raz denne, rozhodne to nie je činnosť, ktoré tvoje telo potrebuje tak často, to rozhoduješ v hlave ty sama
@laurikaaa ono ti to nezačne pukať len tak, v podstate musíš robiť dlhodobo a často ten "úkon pukania", a potom sa to prejavuje tak, že si si schopná puknúť napr. krk niekoľko krát denne a znie to, ako keby si si zlomila väzy ja som to kedysi robil, ale prestal s tým...
@staphylococcus ja to viem ale ako 12-ročná som to nevedela a tak som s tym prestala... a ked som sa dozvedela, ze by sa mi nic nestalo, tak sa mi s tým nechcelo znova začínať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Viem že to existuje ale nikdy som to neskúšala